Ultimele produse la StockBusters eMAG

Poate că nu ai aflat de ultima campanie de reduceri de la eMAG, care constă în reduceri foarte mari la produsele care nu s-au vândut atât de bine sau pur şi simplu au avut prea multe bucăţi pe stoc. Campania se numeşte StockBusters şi mai poţi beneficia de reduceri de până la 30% la multe produse foarte bune. Totul se va termina în data de 31 Martie. Până atunci, eu am să fac mai jos o listă cu cele mai bune reduceri şi cu produsele pe care încă mai merită să le cumperi. Nu am căutat în toate categoriile, ci am ales doar ce ne interesează cel mai mult: un smartphone, o tabletă, un laptop şi chiar un Smart Tv.

s66

Smartphone-ul Lenovo S660 are o reducere de 340 Lei şi vine echipat cu un procesor Quad-Core, 1GB memorie RAM şi un ecran qHD IPs de o calitate foarte bună. Acesta mai are în dotare un acumulator foarte mare de 3.000 mAh, care promite să reziste cel puţin 2 zile la o utilizare normală, precum şi o cameră principală de 8MP foarte performantă. Mai presus de toate, acesta este un smartphone de bună calitate, marca Lenovo. Preţul acestuia este de 599 Lei acum la eMAG.

tw

Tableta Toshiba WT7-C-100, care rulează pe sistemul de operare Windows 8.1 şi vine echipată cu un procesor de înaltă calitate, marca Intel Atom. Cu acesta, orice aplicaţiie specifică sistemului de operare, va rula fără nici cea mai mică problemă. În dotare mai intră 1GB memorie RAM şi un spaţiu e de stocare suficent, de 16GB. Tableta are o diagonală de 7 inch cu un ecran IPS şi o rezoluţie foarte bună raportată la această diagonala. Din punctul meu de vedere, această tabletă îţi merită fiecare bănuţ cu această reducere foarte bună. O poţi achiziţiona acum la doar 399 Lei de la eMAG. 

Aceste două produse, sunt cele mai bune deal-uri în acest moment, cu ocazia StockBusters. Eu îţi mai recomand să verifici toată oferta de televizoare şi alte electronice, accesând orice link de mai sus. Din câte ştiu eu, reduceri mai or să mai fie de Paşte sau chiar cel târziu în luna Iunie. Deci profită acum de aceste reduceri mari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank