Trilogia Jocurile Foamei – reducere la pachet

jocurile

Dupa ce a cunoscut un mare succes pe plan mondial, filmul Jocurile Foamei, a ajuns sa fie scrisa povestea si in carti. Peste 10 milioane de vizualizari in cinematografe, au determinat pe producatorii acestei serii, sa lanseze si o versiune mai practica si anume o poveste interesanta pe hartie. Cele trei carti sunt scrise de Suzanne Collins, care mai are in semnatura cartile Catching Fire si Mockingjay. Aceasta trilogie a inregistrat deja vanzari de peste  2 mil carti vandute doar in Europa. In restul lumii, marile site-uri de stiri vorbesc de cifre si mai impresionante: peste 4 milioane de copii vandute doar in acest an.

La noi in Romania, aceasta trilogie superba este adusa de catre editura Nemira, care iti propune o oferta super: toate aceste 3 carti la pretul 44,85 Lei, datorita unei promotii facute in jurul inceputului de an scolar. Acest pachet de trei carti contine:

– Volumul 1 – unul dintre cele mai bune romane fantasy din ultimii ani, Best Book of the Year 2008 si 2009, bestseller

– Volumul 2 – in top 10 al celor mai bune carti din 2009

– Volumul 3 – bestseller, se spune ca “e o carte care te epuizeaza emotional”

Toate cele trei, reflecta foarte bine actiunea din film, iar daca te gandesti la faptul ca ai vazut filmele si nu mai ii nevoie sa citesti cartile, iti spun eu ca faci o mare prostie. Iti recomand sa le citesti, deoarece actiunea este mai dinamica, plina de suspans si puri si simplu nu te vei mai satura de ele. nu uita insa, promotia aceasta este doar pe o perioada scurta de timp, asa ca nu ezita, si comanda acum acest pachet de carti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank