Trilogia Jocurile Foamei, la 50% reducere doar AZI

Începând cu această dimineata, libraria online Nemira.ro a dat startul la o reducere foarte atractivă la o colecție pe care nu ai cum să o ratezi! Este vorba de pachetul sau de ”Trilogia Jocurile Foamei” de Suzanne Collins, care poate fi achiziționat acum la jumătate de preț – în loc de 89,70 Lei, vei plăti doar 44.85 Lei!

Probabil stai și te întrebi cum de este posibilă o asemnea reducere? Ei bine, astăzi se sarbătorește ziua de naștere a lui Suzanne Collins la Nemira! Cu această ocazie și eu îi transmit un sincer ”La Multi Ani” și mai țin să îi mulțumesc pentru carțile pe care le-a scris în ultima perioadă!

suz

În acest pachet fantastic, avem Jocurile foamei (paperback), Jocurile Foamei: Sfidarea (paperback), Jocurile Foamei: Revolta (paperback). Primul volum apărut în anul 2008 a avut un succes exploziv, la care nimeni nu se aștepta, inclusiv autorul! După ce vănzările au explodat și ele, Suzanne a început continuare seriei Jocurile Foamei, care a ajuns în cele din urmă la ultima parte Revolta, care din punctul meu de vedere, este cea mai reușită parte. Mai mult, mie mi-a plăcut foarte mult, fără nici o adăugare în plus!

Și anul acesta, Nemira a înregistrat vănzări bune pentru acest pachet superb, pe care ți-l recomand să îl devorezi cu mare placere! Prinde azi oferta la jumătate de preț!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank