Trepied pentru telefon MonkeeGrip – cateva pareri

Acum câteva zile mi-am comandat un trepied pentru telefon, deoarece aveam nevoie pentru a filma câteva cadre mai speciale. Am tot căutat ceva păreri despre trepiede, dar aproape fără nici un rezultat. După asta, am intrat cu incredere pe aplicaţia eMAG şi am pus comandat rapid de pe telefonul mobil, la un trepied pentru smartphone. Am ales un model de trepied universal, care se poate folosit la orice smartphone care nu depăşeşte lăţimea de 6 cm. Telefonul meu aproape se încadrează în această limită, deci se potriveşte de minune.

Coletul a sosit foarte repede, cu un ambalaj foarte mare şi foarte uşor. Sincer mă aşteptam la un trepeid mai mare, undeva la 50 cm. Însă ce am comandat eu, ajunge la aproximativ 25 cm. Trepeiedul l-am găsit intr-o cutie simplă, lângă care câteva instrucţiuni de folosire pe care le-am aruncat direct la gunoi.

Cât despre trepiedul în sine, pot spune ca se ridică la aşteptările mele: adică se poate fixa în orice poziţie dorită, este foarte stabil şi telefonul se fixează foarte bine între clema extensibilă şi suportul de plastic. Picioarele se pot modifica astfel încăt să aibă stabilitate foarte bună indiferent de materialul sau structura pe care stă. Partea centrală a acestuia este fixată cu ajutorul unei bile din plastic, care permite deplasarea într-o poziţie anume, la 90 de grade. Partea care susţine telefonul, se poate demonta şi probabil se potriveşte cu anumite tipuri de şuruburi de la alte aparate foto.

În concluzie, cei 60 Lei pe care i-am dat pe acest trepied, s-au meritat. Îmi fac treaba excelent cu el şi îţi recomand şi ţie un trepied de la eMAG sau YellowStore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank