Trecem la Galaxy Young 2 ?

young 2

Un nou smartphone entry-level si-a facut prezenta in oferta marilor magazine online, gen eMag si Orange. Acest Galaxy Young 2 a fost lansat anul acesta in luna Iunie, pe cand Galaxy Young (versiunea veche) a fost lansat in anul 2013, Februarie. Mare intrebare este: merita sa trecem la Galaxy Young 2? 

comanda de la eMag si ai transport gratis

Pai daca examinam putin specificatiile acestor doua modele de la Samsung, putem trage urmatoarea concluzie: nici o diferenta pe partea hardware. Spre surprinderea mea, am observat ca varianta de Young mai veche are in dotare 768 MB RAM, pe cand varianta noua de Young 2 are doar 512MB. Diferenta mare nu este, doar daca ne uitam la cifre. Probabil si ultima versiune de Android catareste aceasta diferenta din cifre.

Young 2 vine echipat cu Android 4.4.2, plus o mica atingere de la Samsung. Interfata clasica pe care o gasim pe telefoanele entry-level si animatiile simple. Totusi exista o mica diferenta intre cele doua, la capitolul ecran, unde avem iarasi parte de o diferenta foarte mica – Young 2 are diagonala de 3,5″, iar versiunea Young are doar 3,2″. Aceeasi rezolutie, doar la o densitate mai mica (insesizabila).

O alta mica diferenta gasim la partea de design si aspect. Young 2 aduce un design mai frumos, cu finisaje mai atractive si o constructie parca mai solida. In schimb, au fost reduse putin greutatea si grosimea. Young 2 masoara doar 11,9mm si cantareste 108 grame.

In concluzie, schimbari majore nu avem la acest model de Young 2. Doar un design mai frumos si versiunea de Android 4.4 KitKat. Pentru aceste doua aspecte, eu zic ca nu ar fi necesar un update la acest model. Totusi, daca doresti sa iti cumperi modelul Young 2, iti recomand sa o faci de aici (eMag) la pretul de 369 Lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank