Trafic nelimitat – cand vom avea asa ceva pe telefon?

Deja sunt multe subiecte pe internet in care se discuta urmatoarea chestie: de ce inca avem restrictie la traficul inclus pe un abonament, cand ne aflam in anul 2014, unde restrictiile la internet au fost taiate de multa vreme ( ma refer la internetul de acasa ).

Totusi 1GB sau 5GB sunt inca insuficienti pentru un smartphone de clasa mijlocie, iar pentru cele de top, nici nu mai discutam. Deja unele companii promit internet la viteze 4G, dar cu trafic limitat. Exista insa si posibilitatea de un trafic nelimitat, dar care costa foarte mult/luna, ceea ce un om simplu nu isi permite, sau un adolescent care sta toata ziua pe facebook nu isi permite.

Recent au aparut unele oferte care iti dau drumul la internet, fara sa iti contorizeze traficul – precum rds si cosmote, dar totul la viteze foarte mici, gen GPRS – mai bine nu stai pe net la asemenea viteza – bataie de joc. Daca imi aduc aminte, acum aproximativ 6 ani sau mai mult, aveam o latime de banda acasa de 128Kbps – si era ceva wow.

Singura modaliate prin care poti scapa de limitarea asta de trafic, este sa iti cumperi un router wireless si sa il conectezi la cablul tau de acasa, sau in cel mai bun caz, sa comanzi un pachet de internet care vine inclus cu un router. Mai de mult scris un articol cu cele mai bune routere – daca vrei arunca o privire aici.

Tot ma intreb, cand vom aveam liber la internet, cu doar 5 Euro la viteza 3G? Tu cand crezi ca vom avea asa ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank