Touch este primul smartwatch de la Overmax

touch(03_EN)_post_overmax

Overmax Touch Smartwatch a fost realizat special pentru cei care apreciaza functionalitatea, astfel, activitatile zilnice vor putea deveni mai usoare. Touch-ul ruleaza pe un sistem dedicat si este echipat cu un numar de aplicatii pentru a va ajuta acasa, la munca sau in activitatile sportive.

  • Multumita cititorului de card SIM, Touch pote fi folosit de asemenea ca un disozitiv independent.
  • Acesta ofera o compatibilitate completa cu un smartphone – acum puteti folosi ceasul inteligent pentru a citi mesajele de pe smartphone si sa va sunati prietenii.
  • Camera incorporata va permite sa fotografiati si sa afisati imagini si clipuri video fara a fi nevoie sa atingeti smartphone-ul. Fisierele foto si video pot fi stocate in memoria ceasului inteligent.

O MULTIME DE APLICATII
Overmax Touch cu un ecran convenabil de 1.54″ va permite sa rulati aplicatii cu usurinta, sa efectuati apeluri si sa navigati pe web! Este de asemenea echipat cu aplicatii valoroase, multumita carora puteti organiza lucrurile mai bine si sa aveti grija de sanatatea si bunastarea dumneavoastra. Caracteristici precum reportofon, calculator sau calendar sunt utile pentru intalnirile de afaceri si va ofera oportunitatea de a previzualiza notificarile intr-un mod discret.

Multumita aplicatiei anti-pierdere va puteti gasi mereu smartphone-ul cu usurinta. Atunci cand distanta dintre dispozitive este prea mare, smartphone-ul te va avertiza cu un sunet. Mai mult, o monitorizare a somnului va inregistra durata si calitatea somnului dumneavostra, in timp ce un pedometru va va oferi informatii despre distanta parcursa.

 

spe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank