Top-ul reducerilor de Black Friday la eMAG si Flanco

Black Friday a început deja de la ora 7 la majoritatea magazinelor online, care au înregistrat cifre impresionante în vânzări. Aşadar, cei de la eMAG au vândut până în momentul de faţă 313.000 produse din totalul de 450.000 câte au fost puse la bătaie. Vânzarea produselor a generat un profit de peste 100 milioane de lei, iar cei care conduc compania se gândesc la actualizarea de stocuri noi. Vânzările cresc de la o oră la alta, iar reducerile sunt cu adevărat pe măsură.

Cele mai bine vândute produse cantitativ sunt: Routere wireless, scutecele şi componentele PC. Cele mai scumpe ca şi valoare sunt: televizoarele, laptopurile şi telefoanele. În rest, toate produsele se vând foarte bine, iar cei care nu şi-au cumpărat ceva de la eMAG, o pot face de la Flanco, unde stocurile sunt mai proaspete. Pentru asta, eu am decis să fac o listă cu cele mai bune reduceri din momentul de faţă:

Nu am să fac lista întreagă pentru toate produsele, dar o poţi verifica singur la unul din link-urile de mai sus. Eu zic că merită să dai o privire peste cele menţionate de mine. Ar prinde bine un smartphone la mama, o tabletă la tata sau chiar la prietena ta. Să fie un cadou mic, dar frumos. Tot în această perioadă, poţi să pregăteşti cadourile de Craciun pentru cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank