TOP 5: Cele mai bune telefoane sub 1.000 Lei

Am observat un numar mare de telefoane lansate pe piaţa Românească în ultima perioadă de timp, care ajungeau sau depăşeau uşor preţul de 1.000 Lei. Asta înseamnă că avem parte de foarte multe modele mid-range, fapt ce derutează puţin eventualul cumpărător, din următorul motiv: ce model, ce firmă sau care ar fi cel mai bun smartphone la 1.000 Lei sau chiar sub ? Ei bine, m-am gândit să fac un top 5 cu aceste telefoane, care le văd eu ca fiind cea mai bună alegere până la acest prag.

5. Samsung Galaxy A31.049 Lei

a3

Face parte din noua serie de telefoane premium a companiei Samsung, iar de când a fost lansat pe piaţă, modelul a inregistrat vânzări foarte bune la operatorii de telefonie mobilă, de unde poate fi achiziţionat la abonament. Însă nu prea are farmec să plăteşti un abonament lunar, deoarece telefonul costă acum doar 1.049 Lei la eMAG. Prima dată când a fost adus pe stoc, telefonul costa fix 1.399 Lei. Cu această reducere, Galaxy A3 îţi trage cu ochiul, prin calitatea premium foloistă la şasiu, precum şi atenţia dată la partea de cameră.

4. Huawei Honor 4X849 Lei

h4

Un model nou, prezentat anul acesta de Huawei, care vine echipat cu un ecran de 5.5 inch, un panel IPS, 2GB RAM, cameră principală de 13MP şi versiunea de Android 5.0 Lollipop. Modelul este disponibil în ţară pe două variante: una Dual+SIM, 1GB RAM ce costă doar 849 Lei şi una cu 2GB RAM, tot Dual, la preţul de 979 Lei. Eu recomand versiunea cu 2GB RAM, deaorece jocurile şi salutl de la o aplicaţie la alta se face mai rapid. Telefonul este susţinut de un acumulator cu capacitatea de 3.000 mAh, ceea ce îl face perfect pentru jocuri si playback. Ca siguranţă, orice joc din Google Play rulează pe acest model.

3. Allview X1 Xtreme mini909 Lei

 

x1De departe cel mai compact smartphone lansat de Allview până în momentul de faţă. Acesta nu mai combina componentele MediaTek, ieftine şi mai puţin performante, ci combină chipsetul Qualcomm Snapdragon 8274AC, Krait 400 cu procesorul grafic Adreno 330. Un punct foarte important, deoarece este pentru prima dată când Allview, alege această combinaţie puternică. Chiar dacă modelul a fost lansat anul trecut, încă îţi păstrează poziţia datorită următoarelor: cameră principală de 16MP, 2GB RAM, ecran FullHD pe o diagonal de 4.7 inch, din care rezultă o densitate foarte mare a pixelilor ţi în ultimul rând, datorită construcţiei din aluminiu. Şi ca bonus, telefonul seamănă puţin cu modele flagship de la HTC.

2. Xiaomi Mi4ipuţin peste 1.000 Lei

mi4i

Cu un preţ ce trece uşo peste 1.000 Lei, ceea ce face o mică excepţie de la regulă, Xiaomi Mi4i este a doua cea mai bună alegere pentru un asemenea buget. Telefonul, fără prea multe discuţii inutile, are în dotare: camera de 13MP, ecran FullHD pe o diagonala de 5.0 inch, 2GB RAM, Android 5.0 Lollipop, senzor de lumină special pentru outdoor, acumulator de 3.120 mAh şi un GPU Adreno 405. Toate la un preţ mai mult decât accesibil, din punctul meu de vedere. Chiar dacă nu ai auzit încă de Xiaomi, eu îţi pot spune din propria experientă că telefoanele sunt foarte bune şi zboară la orice joc.

1.Xiaomi Redmi Note 2aprox. 1.000 Lei – verifică la eMAG sau QuickMobile

red

Redmi Note 2 este nou smartphone lansat de Xiaomi acum câteva zile bune. Acest smartphone de 5.5 inch, vine echipat cu cel mai nou procesor de la MediaTek, Helio X10, ce se spune că poate concura lejer cu clasicele Snapdragon 810 sau 808. Pe lângă acest procesor puternic, Redmi Note 2 are o memorie RAM de 2GB, un procesor grafic  PowerVR G6200 şi ultima versiune de Android, 5.0 Lillipop cu MIUI 7. Această combinaţie îl duce aproape pe primele locuri la categoria Note. Dat fiind, acesta o să fie cu siguranţă următorul smartphone în buzunarul meu, după ce va fi adus pe stoc de QuickMobile sau eMAG. Momentan am găsit modelul pe OLX la preţul de 900 Lei, ceea ce mi se pare a fi cea mai bună alegere pentru un smartphone sub 1.000 Lei. La cei doi retaileri, preţul va urca uşor, cel mai probabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank