Test Camera cu Xiaomi Mi-3 la 720p

Acum cateva zile, am intrat in posesia unui nou telefon si anume: Xiaomi Mi-3. Fostul Nokia Lumia 1520 l-am vandut la un pret decent si foarte bun pentru mine, iar pentru ca nu imi place fara un smartphone in prezenta mea, am hotarat sa trec la renumitul Xiaomi Mi-3 care se vinde foarte bine in China. La noi in Romania s-au vandut doar cateva bucati, deoarece inca lumea nu stie cu ce telefon are de a face. In curand o sa fac un review despre acest telefon, care va include, un-boxing, test camera 1080p, gaming, benchmarking, poze si altele.

Pentru moment, am reusit sa fac o filmare cu acest minunat smartphone, dar din pacat am uitat sa setez 1080p si am inregistrat totul la 720p. Cat despre, clipul in sine, pot spune ca partea de focus am facut-o prin optiunea touch-focus. Data viitoare, pentru 1080p o sa incerc sa vin si cu cateva impresii in video, precum si cu alte optiuni de care beneficiaza interfata acestuia.

 

O postare separata sau poate chiar un video o sa fac si despre interfata camerei in sine, deoarece ea are doua moduri – unul simplu si unul pentru cei avansati, unde avem o multime de optiuni foarte tari. Ca si o idee, camera acestuia este superba, iar LED-ul este  suficient de puternic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank