Telefoanele Yezz au o reducere de 30% la eMAG

O nouă marcă de telefoane mobile s-a făcut remarcată pe mai multe site-uri online, datorită reducerilor la care au fost supuse. Este vorba despre marca Yezz, care a apărut de ceva timp bun pe piaţa noastră. Astăzi însă, la magazinul online eMAG acestea pot fi achiziţionate la o reducere ce ajunge până la 30%. Aceasta este aplicată aproape la toate modelele, iar aici vorbim nici mai mult, nici mai puţin de 20 de telefoane mobile Yezz. Promotia este valabila in perioada 15-20 Aprilie 2015.

Cele mai bune reduceri le au telefoane mobile Yezz Senior Series Andy AZ, Andy A4M, Monaco 47 şi Yezz Billz.  Două din ele rulează pe sistemul de operare Windows Phone 8 şi au un preţ foarte bun, raportat la specificaţiile lor. Cel mai tentant ar fi smartphone-ul Yezz Monacom, care are acum preţul de doar 629 Lei, dar care din păcate nu mai este pe stoc. Acest lucru înseamnă că acest smartphone a reuşit să atragă mulţi clienţi şi doritori de sistemul de operare Windows.

yezz

 

Desigur avem şi modele mult mai ieftine, care ajung să coste puţin peste 260 Lei. Aici intră modelele Yezz AC4E la 269 Lei şi Yezz Andy AC3.5EI. Yezz mai are şi câteva telefoane simple, strict doar pentru convorbiri şi mesaje, care nu depăşesc pragul de 100 Lei. Cu alte cuvinte, Yezz acoperă piaţa entry de telefoane mobile, cu dispozitive de bună calitate şi cu un preţ mic. Din punctul meu de vedere, marca Yezz o să aibă o creştere bună la capitolul “încredere”, în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank