Telefoanele Allview au acum o reducere de pana la 23%

Dacă eşti în căutarea unui smartphone marca Allview, trebuie să ştii că în această perioadă de primăvara, magazinul online eMAG a redus preţurile la aproape toate modelele de la Allview. Cu alte cuvinte, poţi să îţi comanzi acum un smartphone nou cu garanţie la un preţ bun, care include o reducere maximă de 23% la unele modele. Eu am studiat puţin oferta lor şi am găsit următoarele telefoane cu cea mai mare reducere şi pe care eu le-aş recomanda din mai multe puncte de vedere:

  • Allview V1 Viper i care este echipat cu o cameră principală de 8MP şi o diagonală mare de 4, 7 inch. Reducerea aplicată este de 7% – acum costă doar 599 Lei.
  • Allview V1 Viper S4G este probabil cel mai bun smartphone cu 2GB RAM şi cu versiunea de Android 4.4 KiaKat. Reducerea este de 100 Lei – acum costă 1.049 Lei.
  • X2 Soul mini  este noul smartphone SUPER SLIM de la Allview, care are acum o reducere de 9% – acum costă doar 949 Lei.

Acestea trei ar fi cele mai bun alegeri, din punctul meu de vedere. Pe stoc mai sunt şi alte modele mai ieftine sau mai scumpe, care au şi ele o reducere bună. Cât despre brand-ul Allview, eu pot spune deja că sunt de mare încredere şi personal am folosit câteva din cele mai bune telefoane ale lor şi am rămas mulţumit.

v1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank