Tablete la 500 Lei

Daca acum sunt la mare cautare tabletele, eu am decis sa fac o lista pentru tine cu cele mai rentabile tablete pe care le poti cumpara la pretul de maxim 500 Lei. Pentru asta, m-am orientat strict pe tabletele care le avem sub brand Romanesc, deoarece ele mi se par ca iti pot oferi o perfromanta buna si o calitate medie. Nu am ales brand-urile cunoscute, deoarece ele desi au preturi foarte mari, nu sunt la fel de performante precum cele de la “noi”.

Mai exact, pentru o tableta marca Samsung, vei plati in plus, pe langa tableta: brand-ul, reclamele de pe internet, de la televizor, dar si TVA-ul pe care il adauga marile companii care vand produsul respectiv. Insa, la cele de la noi, aceste costuri sunt foarte mici, deoarece avem magazine in marile centre si marile orase, promovarea se face in procent de 80% gratis, iar firma care aduce tabletele la noi, suporta transportul acestora.

Pe langa acestea, nu mai avem parte de componente de proasta calitate la tabletele de la noi, deoarece firmele care le aduc, au simtit faptul ca si calitatea conteaza, iar de accea avem parte de tablete puternice si foarte ieftine. Pentru ca tu sa faci o alegere buna, atunci cand doresti sa iti cumperi o tableta, iar bugetul maxim este de 500 Lei, eu ti-am pregatit mai jos o lista cu cele mai bune tablete pe care le poti cumpara la acest pret – adica care cred eu ca isi merita banii si anume:

Tablete sub 500 Lei:

 • In primul rand, am ales o tableta 3G de la UTOK – 700D – deoarece ea este echipata cu o memorie RAM de 1B, o diagonala perfecta de 7″, o densitate buna a pixelilor, precum si materialele din care este produsa aceasta sunt de buna calitate. Pe langa acestea, ea mai are in dotare o camera principala de 2MP si una secundara de 0,3MP si suporta card microSD de pana la 16GB. Punctul principal al acesteia este acumulatorul de 3.000 mAh, care iti asigura o autonomie de cel putin 4-5 ore in modul gaming.
  • Pretul acestei tabletei la eMag este de 369 Leicomanda acum + poze si specificatii complete
 • In al doi-lea rand, am decis sa merg pe o tableta marca Evolio si anume X8, care este echipata cu un procesor puternic Quad-Core, 1GB RAM, 8GB memorie interna si un ecran IPS HD. X8 mai vine dotata cu un acumulator mai puternic de 3.800 mAh, dar si cu o diagonala putin mai mare de 7″ – mai exact, 7,85″ – Per total, punctul cel mai important al acestei tablete X8, este designul sau super SLIM si carcasa din spate din aluminiu.
  • Pretul tabletei la eMag este de 499 Leicomanda acum + poze si specificatii complete
 • In ultimul rand, pentru ca la cererea publicului, versiunea de Android 4.4 KitKat este la mare cautare, am decis, ca pentru ultimul loc sa merg pe tableta celor de la Allview Q7 Life, deoarece ea este echipata cu ca mai noua versiune de Android, o memorie RAM de 1GB, procesor Quad-Core, dar si un accelerator grafic cu 8 nuclee – deci in jocuri nu vei intampina nici o problema. Totusi carcasa si grosimea acesteia fac sa fie punctul situat pe locul doi, deoarece pe locul 1, avem pretul acesteia, care este pe departe cel mai bun.
  • Pret la eMag – 299 Leicomanda acum + poze si specificatii complete

Tablete peste 500 Lei:

 • Aici o sa fac doar o mica introducere, deoarece o sa revin cu alt articol despre aceste tablete care le gasim la peste 500 Lei, dar totusi ca si o idee, daca mai astepti cateva zile sa iti mai strangi cativa bani, eu iti recomand urmatoarele tablete:
  • Allview Viva H7 Life care este echipata cu o camera principala de 3,2MP, memorie RAM 1GB precum si un ecran IPS HD de 7″ + tableta poate fi cumparata de la Allview, deoarece vei benficia de 5GB trafic de internet pe luna timp de 1 an GRATIS.
  • Evolio Quattro HD 3G cu modulul GPS intergrat si un acumulator mare de 4.000 mAh. In plus, aceasta, are un ecran forat luminos si colorat, fapt ce ne duce cu gandul la o comparatie cu ecranele de tip AMOLED.

Acestea ar fi cele trei tablete pe care eu ti le recomand sa le cumperi fara ezitare acum – deoarece eu am avut ocazia sa pun mana pe aceste tablete si iti spun cu siguranta, ca nu vei regreta alegerea. Totusi ca si o mica idee, eu as merge pe tableta celor de la Evolio X8, deoarece mi se pare mi ca este cea mai buna din cele trei mentionate mai sus. Pe locul doi as alege tableta de la Allview, iar cealalta, stiti voi. Insa cea mai tentanta afacere pe care as face-o eu, este tot cu cea de la Allview, dar modelul H7 Life deoarece am 5GB trafic pe net/luna timp de 1 an. Totusi, daca nu esti hotarat ce tableta vrei sa alegi, lasa un comment mai jos, iar eu iti voi raspunde de indata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank