Tablete iPad cu 10% reducere

air

Probabil ca doar putin dintre voi isi permit un iPad de la Apple, deoarece au preturi destul de mari, iar pe mine personal, specificatiile acestora nu ma prea impresioneaza. Exista o multime de alte tablete mai accesibile, care iti ofera acelasi performante si aceeasi calitate precum cele de la Apple. Totusi exista printre voi care isi doresc neaparat sa isi cumpere un produs Apple, din diverse motive, cum ar fi: sunt utilizatori a mai multor produse Apple si sunt foarte multumiti de ele, sau ca au suficienti bani si vor sa iasa in evidenta.

O mica reducere de 10% a fost aplicata tuturor tabletelor din oferta magazinului eMag. Aici vorbim de o reducere destul de buna, deoarece este si inceputul de an scolar, iar cei bogati, isi cumpara a 5-a tableta pe anul acesta. Indiferente de capacitatea tabletei, de model si de conectivitate, la toate modelele vei primi un discount de 10%.

Printre cele mai rentabile tablete iPad, pot enumera: 

Din ambele tablete poti trage urmatoarele concluzii: au rezolutii foarte bune, design slim, conectivitate 4G pentru iPad Air, si o memorie interna foarte buna. In rest, sistemul de operare foarte popular si extrem de simplu de utilizat. In plus, ai la dispozitie in apple Store, peste 200.000 aplicatii care iti pot dezvolta personalitatea si inteligenta. Ambele au o autonomie buna, iar ecranul te va lasa suprins, deoarece are niste culori foarte puternice si naturale. Eu iti recomand aceste doua modele, deoarece pretul isi reflacta cat de cat specificatiile tabletei, iar calitatea Apple nu dezamageste.

pix

Daca iti doresti sa iti incepi anul scolar la cel mai inalt nivel, sa iti impresionezi colegele, aceste doua tablete te vor scapa de orice grija. Poti sa le cumperi linistit de la eMag, deoarece poti sa le returnezi in 30 zile daca nu iti satisfac cerintele – dar nu cred ca o sa fie cazul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank