Tableta Asus FonePad 7 disponibila la eMag

O noua tableta incadrata in clasa “mid-range” a aparut in oferta celor de la eMag la un pret foarte bun de numai 599 Lei cu transport gratuit sau cu posibilitatea de achizitionare la un abonament Vodafone, incepand cu 99 Lei/luna si totul la un cost lunar de 19 Euro in care ai inclus un modem si 15GB trafic. Eu iti recomand sa o cumperi la un abonament lunar cu cost cat mai mic si sa iti cumperi personal un router (vezi cele mai bune routere), cu ajutorul caruia vei avea trafic nelimitat, oriunde la tine in casa si in total iesi la un pret/an mult mai mic.

Adica la abonament, daca o cumperi, FonePad 7 va avea un pret final, socotit pe 2 ani (perioada pe care se face abonamentul), de peste 3-4 ori pretul initial de 599 Lei – de aceea iti recomand sa o cumperi impreuna cu un router si inca ceva: o husa pentru ea, care o poti cumpara tot de la eMag. Dupa cum am calculat eu, impreuna cu toate, pretul ajunge undeva la 699 Lei – comanda o poti face aici (eMag).

Daca tot te-am batut la cap sa o cumperi, iar tu inca nu esti deci, iti spun eu ca merita, deoarece specificatiile sale sunt foarte bune, iar printre cele mai bune puncte ale lui FonePad 7, enumeram:

  • procesor: Intel Dual-Core la 1,2GHz – care este renumit pentru viteza mare de procesare a datelor
  • memorie RAM: 1GB – suficienta pentru orice aplicatii si orice task – frecventa mare – 1066MHz
  • diagonala : 7″ si o rezolutie 1024 x 600px, care iti ofera o densitate foarte buna
  • spatiu de stocare: 8GB din care ai disponibil ~6GB, suport microSD de pana la 32GB
  • camera principala: 2MP
  • camera secundara: 0,3MP
  • procesor grafic: Power VR SGX cu 8 nuclee
  • conectivitate: Bluethoot, Wi-Fi, 3G( microSIM)
  • acumulator: 3.950 mAh – foarte bine proportionat cu ecranul
  • sistem de operare: Android 4.3 cu posibil update la KitKat 4.4

Parerea mea despre aceasta tableta este urmatoarea: cei de la Asus au incercat sa combine procesorul puternic marca Intel cu alte componente mai putin “bune” si le-a cam iesit faza – adica au resit sa “scoata” o tableta foarte accesibila, care te va atrage datorita procesorului si pretului (si poate daca va fi ceva update la KitKat). Eu personal, as opta pentru aceasta tableta, doar pentru ca este marca Asus – adica ma astept sa fie mai “calitativa” decat alte tablete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank