Tableta Accesibila – Allview City Plus – review

Eleganta si Accesibila

Portabila si Performanta, o poti lua peste tot cu tine, nu are varsta, nu este grea si nu se utlizeaza greu! Este printre cele mai accesibile tableta in momentul de fata – este produsa de o firma cu renume la noi in tara – este ALLVIEW City Plus – si ca sa te conving, te invit sa citesti randurile de mai jos:

In primul rand sa clarificam ce este mai important atunci cand iti alegi o tableta: Firma – Allview – Cine sunt ei si de Cand au aparut pe piata Romaneasca? Este de incredere? Allview este o firma Romaneasca infiintata in anul 2002 in Brasov avand un sediu mare. In 2004 au inceput productia sub marca inregistrata Allview. Pentru ca sa clarificam lucrurile despre productie si asamblare eu iti spun din start cum sta treaba: tabletele, telefoanele sun produse in alta tara, aici fiind pus numele firmei pe ele, precum fac toate firmele mari ale lumii gen: Samsung, Apple..etc. Avand experienta in domeniu, au ajuns astazi sa domine undeva la  20% din piata tabletelor. Produsele sunt fabricate in fabrici tot la fel ca si ale altor firme cu renume. Pot spune cu siguranta ca sunt de foarte mare incredere.

Design

Din start putem spune ca este rival cu iPad Mini la dimensiuni! City+ are o grosime de DOAR 7,9mm cu 2 mm peste iPad Mini – va vine sa credeti? 2mm doar. Celelalte sunt aproximativ egale avand o diferenta + sau – de maxim 10mm. La Greutate City+ invinge cu doar 289g fata de rivalul sau cu 331 grame. Constructia din aluminiu ii confera o prindere in mana foarte sigura si o rezistenta la impact buna. Culorile disponibile sunt alb si negru, dar se poate achizitiona o husa dupa propriul gust – vezi toate culorile. Finisajele sunt facut foarte bine, placute la atingere.

vezi detalii complete si pretul aici

Performanta

Tableta are un Procesor Dual -Core la 1.50Ghz Cortex A9, fiind unul din cele mai bune procesoare folosite de telefoane precum Galaxy S3 si altele. La acest capitol tableta exceleaza! Mai nou, Allview permite un upgrade contra cost pentru trecerea la un procesor Quad-Core!(vezi detalii pe site-ul oficial al firmei). La partea de Memorie avem doar 512MB RAM DDR3, care spun eu ca sunt suficienti daca se face update-ul la procesor. Chiar si fara update face fata oricarei provocare, ca ar fi ea un joc mai nou sau o aplicatie gen benchmark. La capitolul stocare vine cu 8GB Memorie Flash. –vezi pretul la 32GBToate acestea lucreaza impreuna pentru un Android 4.1 JellyBean cu posibilitatea de update la 4.2 cu ajutorul direct de pe site-ul firmei.

Cat despre baterie, ea are o autonomie in functie de cum o utilizezi.(minim 3 ore)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank