Suport din lemn pentru vin – un cadou perfect

lemn

Esti in cautarea unui cadou perfect pentru seful tau sau pentru o persoana foarte importanta si nu stii cum sa il impresionezi? Nu trebuie sa iti mai faci griji, deoarece eu am gasit deja cadoul perfect pe care il cautai! Eu iti spun ca un suport din lemn pentru vin, este un cadou perfect pentru ca cine il primeste, sa te tina minte aproape toata viata. Lucrat cu multa pasiune si dragoste, mesterii care au facut acest suport pentru vinuri, au pus mult suflet in el. Au ales cea mai populara esenta de lemn: bradul,  care inspira tarie, culoare, vesnicie si prospetime. Iti aduce aerul din padurile noastre si iti pastreaza vinul intr-o ambienta foarte placuta.

La exterior, are aplicat un lac care ii aduce o sclipire foarte atragatoare si care il face sa se asemene cu stejarul: esenta puternica, rezistenta si frumoasa. Intregul suport este de dimensiuni destul de mici,lemn2 fapt ce ne duce cu gandul la pozitionarea lui in locuri foarte speciale, precum o bucatarie, sufragerie sau alt loc preferat. O sticla de vin alb se potriveste cel mai bine, deoarece culorile cald si limpezi se imbina una cu alta. Deasupra sticlei de vin poti sa asezi 2-3 pahare din cea mai buna sticla, pentru o servire completa.

 

Ca si un mic bonus din partea producatorului, vei primi cadou sticla de vin si doua pahare cu picior inalt, incluse in pretul acestui suport de vin. Pretul acestui suport de vin nu depastete cu mult valoarea de 100 Lei, iar comanda o poti face de aici. Aceasta piesa de lemn, este produsa manual, iar fiecare dintre ele este un unicat. Deci nu trebuie sa te mai gandesti, daca cineva o sa ii mai faca un asemenea cadou, sau daca il are deja. Cu siguranta nu vei da gres, daca faci aceasta alegere.

Acest suport din lemn pentru vinuri, este de departe cel mai bun cadou corporate. Un cadou excelent pentru seful tau! Si daca nu doresti sa faci un cadou, aceasta piesa din lemn, ar trebuie sa fie in casa oricarei persoane care are un vin de calitate si doreste sa il puna in valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank