Summer Fest la eMag – reduceri importante

O noua campanie de reduceri s-a lansat la cel mai mare magazin online din Romania – eMag, unde putem gasi la reducere toate produsele din stocul lor. Acest Summer Fest poate fi asemanat in proportie de 70% cu renumitul Black-Friday, care va avea loc spre sfarsitul acestui an. Deci, din data de 12 August pana in data de 14 August, poti sa cumperi produsul tau impreuna cu o reducere importanta. Probabil este cel mai bun sezon de reduceri de la eMag de pana acum.

summerfest

Asa ca si eu am decis sa imi fac ceva cumparaturi cu aceasta ocazie, deoarece acuma este un moment bune pentru ca sa imi cumpar o tableta puternica si performanta. Mi-a atras atentia tableta marca Samsung, Tab 4 T530 care vine echipata cu un procesor Quad-Core, 1,5GB RAM, 16Gb memorie interna, Android 4.4 KitKat, GPS si o diagonala de 10,1″, totul la un pret de 999,95 Lei, impreuna cu un discount de 23% – comanda si tu acum de la eMag. Mie mi se pare ca fiind cea mai buna facere pe partea de tablete, iar marca Samsung isi spune cuvantul, dar si faptul ca tableta a fost lansata acum cateva saptamani bune, ceea ce inseamna ca este echipata cu cel mai nou procesor si cel mai nou accelerator grafic. In plus, le eMag ai si huse disponibile pentru aceasta, precum si folii de protectie, la preturi imbatabile.

Totusi, m-as orienta si spre o tableta low-cost si anume cea de la Allview, Viva i7 care este echipata cu un procesor marca Intel, 1GB RAM, procesor Quad-Core, 8 GB memorie interna, precum si un ecran IPS cu o diagonala de 7.0″. Aceasta are o reducere de 14%, adica costa doar 299 Lei la eMagcomanda acum.

Alte oferte care mi-au atras atentia sunt:

  • reducere de 10% la telefonul mobil LG G3 – 2.249 Lei
  • reducere 20% la telefonul LG G2 mini – 869 Lei – comanda acum
  • reducere 21% la SSD 520 Intel, 120 GB – 259 Lei
  • reuducere 25% la router-ul Tenda W368R – 59 Lei
  • reducere 20% la laptopul Acer Espire E1-570 – 1.599 Lei

oferta

Precum si alte reduceri bune la Televizoarele Smart, la electronice mari si mici,la cosmetice si cele pentru casa. Eu recomand sa iti faci ceva cumparaturi cu aceasta ocazie de Summer Fest de la eMag, deoarece reducerile sunt adevarate si consistente. Spune si prietenilor tai despre aceasta oferta acum, lasand un Like sau poti sa dai un Share pe Facebook sa afle toata lumea!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank