Storcator Philips Avance HR1870/70

Cauți un storcător de fructe care să îți îndeplinească orice dorință? Dorești ca în fiecare dimineață să bei un suc natural de fructe fără să pierzi vitaminele și mineralele esențiale din ele? Eu îți recomand noul storcător de fructe Philips Avance HR1870/70 de la care eu beau în fiecare zi un pahar de sănătate! În ultima perioadă, mai ales pe sezonul de primăvară-vară, corpul are nevoie de un plus de energie dat de fructe și legume amestecate într-un suc delicios și rece. Acest storcător marca Philips îți va schimba radical părerea despre ceea ce pot face storcătoarele tradiționale și blenderele actuale.

Ce poți stoarce cu Philips HR1870 ?

Începând de la potrocale, morcovi, țelină și mere, până la alune, migdale și nuci, toate se pot amesteca cu ușurință și la viteză foarte mare în acest aparat multifuncțional. Datorită construcției sale, storcătorul are un loc special unde se adună pulpa din fructe, de unde rezultă un suc natural ”curat” și ușor de digerat, fără ca fibrele importante din el să dispară. Fructele pot fi introduse direct fără a mai fi nevoie tăierea lor, datorită tubului de alimentare special conceput pentru a putea introduce fructe de orice mărime. De exemplu dacă dorești să îți faci un suc rapid de 250 ml, poți îndepărat acest tub, după care poți stoarce fructul dorit, direct pe sită.

Materialul din care este produsă sita, îl face să fie foarte ușor de curățat și de întreținut. Este necesar doar o simplă clătire fără detergenți și ai scăpat rapid și natural de curățirea ei. În total, poți stoarce 1,25 litri de suc natural într-o singură dată!philips avance 1870

Caracteristici principale Philips Avance

Acesta are o putere de 900W, ceea ce înseamnă că nu vei depunde efort chiar și atunci când îți prepari un suc mic și rapid. Locul unde este stocată pulpa are o capacitate de 1,6 litri, iar cea pentru sucul natural are o capacitate de 1,25 litri, suficientă pentru un suc în familie. Aparatul are două trepete de viteză, astfel încăt timpul de stoarce scade semnificativ. Datorită construcție din materiale de foarte bună calitate și foarte rezistente, acesta se poate ”curăța” chiar și în masina de splălat vase, la temperaturi medii. Tot datorită construcției, acesta este foarte ușor de depozitat în bucătărie și se potrivește cu orice tip de mobilă.

O altă funcție specială cu care este dotat acest storcător Avance HR1870/70 este ”anti-picurarea”; după ce ai îndepărat paharul de suc de lângă aparat, la unele storcătoare tradiționale, sucul continuă să se scurgă prin orificiul de evacuare; însă la acest model, acest lucru nu mai este posibil, datorită acestui sistem nou „anti-picurare”.

Cu toate la un loc, Philips 1870/70 este unul din cele mai bune storcătoare de pe piață la ora actuală și care are un preț pe care merită să îl plătești dacă ții la sănătatea ta. Storcătorul este disponibil la eMAG cu o reducere de 15% și beneficează de livrare gratuită. Prețul său este de 849 Lei. Îl poți comanda folosind orice link de afiliere din acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank