Stock Busters revine la eMAG incepand cu 14 Iulie

s4

eMAG a anunţat oficial începerea campaniei Stock Busters în data de 14 Iulie, adică mâine dimineaţă! Aşadar, la primele ore ale dimineţii te sfătuiesc să verifici site-ul eMAG, deoarece preţurile se vor topi cu adevărat până în data de 16 Iulie 2015. Conform anunţului, reducerile pentru această perioadă vor ajunge la 70%.

Printre toate produsele de la eMAG, cele mai importante reduceri pe categorii de produse vor fi:

  • peste 10.000 de produse din categoriile electronice si IT, electronice, jucarii, scutece si produse pentru bebelusi si copii, cosmetice, articole pentru casa si gradina, haine si incaltaminte, vor ajunge să fie reduse cu până la 70%

Sfatul meu este să verificati începând de azi preţurile la produsele pe care vi le doriţi pentru această perioadă, iar pe maine să face o comparaţie şi să luaţi decizia corectă! Momentan eu caut o piscină de 5 persoane din ceva material de calitate, dar să fie undeva sub 1,000 Lei. În acest moment este o piscină care m-ar tenta, dar are preţul de 1.205 Lei. Dacă maine va ajunge la 800 Lei, cu sigurantă o voi cumpăra.

Desigur, eMAG are o gamă foarte largă de produse, începând de la cele electronice şi până la cele pentru vestimentaţie, eu personal le voi studia cu atenţie toată oferta, deoarece cumpărăturile pt casă şi nu numai, le fac de mult timp doar de la eMAG. Au de toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank