Stock Busters Revine ! 22-24 Martie 2016

Un nou val de reduceri ne așteaptă începând cu dimineața zilei de 22 Martie ! Toată lumea care dorește să își schimbe, cumpere un produs nou, pentru casă, căine, mașină, copil, trebuie să afle că la eMAG începe campania cu reduceri Stock Busters! În mare parte, din ceea ce a mai lansat eMAG sub denumirea Stock Busters, au fost reducerile pentru lichidarile de stoc și nu numai. De această dată, potrivit reclamei oferite pe site, reducerile vor ajunge pentru unele produse, la 70% !

Vezi oferta eMAG StockBuster !

Reducerile la produse sunt disponibile atât pe mobil cât și pe desktop ! Uneori eMAG a anunțat afișarea ofertelor pe mobil cu 1 -2 ore mai repede decât cele pentru desktop! Probabil și de această dată vor anunța mai repede ofertele, dar mult timp nu mai este până dimineață, când vom vedea concret ce și cum este ! Recomandarea mea este să verifici de acum produsele din lista ta de așteptare, astfel încăt maine să știi sigur dacă acel produs este sau nu la reducere.

Cele mai bune oferte din eMAG Stock Busters sunt:

Descarcă aplicația eMAG din Google Play acum pentru a pune o comandă rapid și simplu, direct de pe telefon. Aplicația este disponibilă și pentru iOS, deci poți pune o comandă la fel de rapid dacă ai un iPhone! Accesează orice link de afiliere din acest articol, dacă dorești să susții acest site ! Mulțumesc !stocbusters

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank