Specificatii iPhone 6 Plus complete

Daca cei de la Apple nu au comunicat specificatiile complete ale modelului 6 Plus, cei de la iFixit au desfacut acest model si l-au inspectat mai de aproape. Asa au reusit sa scoata primele informatii despre baterie, memorie RAM si alte componente de conectivitate pe care pana acum nu le stiam.

ifix.6plsu

In interiorul lui iPhone 6 Plus avem urmatoarele: un acumulator destul de mare – 2.915 mAh, 1 GB memorie RAM, procesor grafic PowerVR GX6650 ( 6 nuclee ) un chipset Apple A8 APL1011, un modem Qualcomm MDM9625M LTE si un senzor InvenSense MP67B ( giroscop si accelerometru ).

Cat despre acumulatorul acestuia, pot spune ca este foarte bine raportat la ecranul acestuia, precum si la componentele hardware, care sunt destul de slabe. Comparativ cu Xiaomi care are un acumulator de 3.000 mAh si o diagonala de 5.0″, pot spune ca si modelul iPhone 6 Plus va avea o baterie care rezista cu siguranta cel putin 2 zile. In plus, nou procesor A8 de la Apple, promite o eficienta in energie, redusa cu 25% fata de predecesorul sau. Deci un acumulator mare, o diagonala mare si totul intr-un produs marca Apple. Cu aceasta baterie, cei de la Apple vor reusi in sfarsit sa incurajeze populatia sa isi cumpere un smartphone marca Apple, deoarece in trecut, produsele lor se descarcau foarte rapid.

Acest model va fi disponibil la precomanda, incepand cu luna urmatoare – Octombrie, mai spre mijlocul acesteia.

sursa: iphonehax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank