Sony Xperia Z3, E3 si C3 disponibile in stoc – pret si pareri

Xperia Z3

Cele mai noi telefoane de la Sony au ajuns si in Romania prin intermediul magazinului, deja arhi-cunoscut – eMag. Cele trei modele iti aduc cea mai noua tehnologie pentru cele trei mari categorii de telefoane: low-range, mid-range si high-end sau cele mai puternice si mai scumpe. Aici vorbim de primul low-range – Xperia E3, mid-range – Xperia C3 si flag-ship-ul Xperia Z3. Aceste modele sunt pe departe cele mai importante telefoane de la Sony pentru acest an 2014. Cu aceste modele, Sony a inregistrat inca de la prima bucata vanduta, cifre foarte bune pe vanzari. In Romania aceste modele doar ce au ajuns, deci nu au inregistrat inca vanzari record, dar eu cred ca se vor vinde foarte bine.

Pretul si calitatea acestor telefoane, sunt cele mai importante puncte. La o mica privire asupra preturilor lor, putem observa ca la eMag:

Preturi pentru orice buzunar, in special pentru modelul E3, care are cateva specificatii care il fac sa sara putin din clasa low-range si sa ajunga prin mijlocul clasei mid-range. La interior avem un procesor Quad-Core pe un chipset Snapdragon 400 si un Adreno 305, la care se mai adauga memoria RAM de 1GB. Singurele specificatii care il incadreaza in clasa low- sunt: rezolutia de 480 x 854 px, memoria interna de doar 4G si camera frontala VGA. Totusi, acesta ajunge in clasa mid-range datorita versiunii noi de Android 4.4 KitKat precum si sticlei rezistente pe care o avem pe majoritatea modelelor Xperia Z.

Modelul C3 se incadreaza perfect in clasa mid-range, dar parca si acesta are accente pentru un smartphone high-end. Aici vorbim de o diagonala mai mare, de 5,5″, o rezolutie HD 720p, precum si ecranul Triluminos si functia Bravia Engine 2 care le gasim pe telefoanele de top. Pe partea hardware, acesta se aseamana exact tu modelul E3, dar are cateva imbunatatiti pe partea de constructie, camera si acumulator. Constructie mai buna, materiale mai scumpe, acumulator mai mare si o camera forntala de 5MP. In partea din spate avem o sticla de protectie ca si cea de pe Xperia Z1, dar si o camera de 8MP cu un LED puternic.

Iar pe final, cel mai puternic smartphone lansat de sony, Xperia Z3 aduce aproape cele mai noi componente hardware disponibile pe piata. Dupa cum am mai scris intr-un articol, acest model concureaza direct cu Galaxy Note 4, Galaxy S5, M8 si G3. Acesta Z3 dispoune de o memorie RAM de 3GB, un acumulator de 3,000 mAh si o densitate a ecranului de peste 402 ppi. La capitolul software, acesta ruleaza versiunea de Android 4.4, foarte bine optimizata pentru cea mai buna experienta. Aici putem asemana interfata cu cea de pe M8. Simpla si rapida.

Z3 mai beneficieaza de noua tehnologie X-Reality care iti va produce cele mai bune culori si iti va oferi cea mai buna calitate a imaginii, din aproape orice unghi. Telefonul este certificat IP67, ceea ce inseamna ca este rezistent la apa si praf. Cred ca este cel mai bine certificat smartphone de pe piata.

Eu cred ca este momentul sa alegi care dintre aceste telefoane marca Sony ti se potriveste cel mai bine. Nu vei face o alegere proasta sub nici o forma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank