Sony Xperia C5 Ultra ajunge pe stoc la QuickMobile

Un nou smartphone lansat de Sony anul acesta, ajunge în premieră pe ţară la magazinul online QuickMobile – este vorba de celebrul smartphone special conceput pentru iubitorii de poze “SELFIE”, Sony Xperia C5 ULTRA. Modelul este disponibil în varianta de 16GB, 4G LTE, pe culorile alb şi negru, iar preţul listat de QuickMobile este de 2.049 Lei. Ambele culori, beneficează de acelaşi preţ.

Ceea ce este special la acest smartphone este designul său Slim, atăt în grosime cât şi pe partea de ecran. Chiar de la prima privire, observi că Sony a ales un display “edge-to-edge”, cu alte cuvine marginea aproape nici nu există. Este de departe primul smartphone lansat în România, care o asemenea margine subţire. Mai mult, acesta vine echipat cu un ecran de 6 inch, ceea ce îl include în categoria phablet-urilor mari şi scumpe.

Pe lângă acest aspect interesant, Xperia C5 Ultra vine echipat cu o cameră frontală egalaă cu cea din spate: cei 13MP cu LED şi autofocus, fac din acest smartphone să fie cea mai bună alegere, atunci când vine vorba de un Selfie de calitate, iar cei care ştiu ce înseamnă asta, cu siguranţă vor alege acest model. Mai există de la HTC un model care are o cameră secundară la fel de mare, dar care nu este la fel de performantă ca şi aceasta de pe C5 Ultra.

La partea hardware, C5 vine echipat cu un procesor Octa-Core la 1,7GHz, pe un chipset MEdiaTek şi o memorie RAM de 2GB. Pe partea grafică, Sony a ales un GPU preferat de Samsung, şi anume Mali T760 MP2, care se descurca perfect cu partea de ecran şi cameră. În rest telefonul, mai are în dotare un slot pentru cardurile microSD, ce suportă până la 200GB şi un acumulator pe măsura ecranului, de 2.930 mAh.

Pe interfaţă. Sony a ales versiunea de Android 5.0 Lollipop, cu celebra temă pe care o cunoaştem de pe restul telefoanelor din seria Xperia. Pentru cei 2.049 Lei, acest model îţi oferă de tot ce ai nevoie, dacă esti un compătimit al pozelor Selfie! Îţi recomand să îl comanzi acum, deoarece stocul se va epuiza destul de repede, la QuickMobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank