Sony Xperia C3 – perfect pentru selfie

Doar ieri a aparut o stire in care aveam cateva detalii despre acest smartphone marca Sony Xperia C3, iar azi aceste speculatii se adeveresc, deoarece cei de la Sony s-au gandit sa nu mai se lase asteptati si sa avem parte de diferite informatii gresite despre acest telefon si l-au lansat ca fiind primul telefon dedicat pozelor de tip “selfie”.

c3

Telefonul beneficieaza de o camera forntala foarte buna, de 5MP cu unghiu larg pentru o poza mai mare si mai frumoasa. Langa aceasta camera superba, putem obsersa un LED mic, care va face ca orice poza indiferent de conditiile de lumina, sa fie foarte buna. Potrivit celor de la Sony, camera frontala are un unghi de 80 grade.  Interfata camerei are o multime de functii speciale, precum Smile -Shot, sau cea mai tare funtie: un boudle-tap pe spate cu un singur deget si poza este facuta.

Pe langa aceste functii speciale, trebuie sa stim ca telefon este dotat cu un procesor Quad-Core la 1,2GHz, memorie RAM 1GB si 16GB memorie interna. Probabil te gandeai, ca pentru un selfie bune, iti trebuie un telefon mic, pentru o prindere in mana mai buna, dar in cazul de fata nu este asa, deoarece avem un telefon mare, care are o diagonala de 5.5 inchi si o rezolutie HD 720p.

La noi in tara mai este pe piata un telefon care zic eu este la fel de bun ca si acest Xperia C3 la partea de selfie si anume Allview P7 Xtreme care are o camera rotativa foarte buna.  Momentan Xperia C3 va fi lansat in China si apoi, spre sfarsitul lunii August, acesta va ajunge si la noi in tara.

sursa: sony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank