Sony promite noua generatie de Xperia: Z3 la puterea 3

z3Dupa un succes destul de mare cu modelele Xperia Z2 ( tableta, telefon si telefon compact), cei de la Sony anunta o noua generatie de mai puternica si mai frumoasa de modele. De multa vreme cei de la Sony au anuntat pe retelele de socializare, ca linia Z1, Z2 va continua, asa ca azi au anuntat oficial faptul ca linia Z3 o sa apara foarte curand pe piata. speram la modele cu procesorare pe 64-bit, procesoare grafice de ultima generatie, memorie RAM standardt de 3GB, 64Gb/128Gb memorie interna si rezolutii care mai de care, mai mari – de la FullHD in sus pentru tablete si telefoane.

Cel mai celebru produs, va fi cu siguranta telefonul Xperia Z3, care se spune ca va avea un procesor pe 64-bit, la o frecventa de 2,5 Ghz, Krait, 3GB memorie RAM, 64GB memorie interna, diagonala de 5,1″, rezolutie QHD, camera de 20MP cu stabilizator optic de imagine, acumulator cu o capacitate de peste 2.500 mAh si posibil cu un senzor de amprenta si unul pentru scanarea pulsului.

Al doil-ea cel mai celebru model, va fi telefonul xperia Z3 Compact, care promite sa fie cu adevarat cel mai compact smartphone construit vreodata. Acesta va pastra multe din specificatiile lui Z3, dar totul la un pret mai mic. Ultimul produs, va fi cu siguranta o tableta, care se va numia Sony Xperia Tab Z3 si care va depasi cu 20% performantele actuale ale tabletei Xperia Z2.

Cat despre data de lansare exacta si pretul acestor modele, nu se stie nimic, de aceea nici eu nu pot sa imi dau cu parerea. Sper ca pe sfaristul acestui an, sa avem cele trei modele si pe piata din Romania. Spun acest lucru, deoarece avem deja lansate doua modele de iPhone noi, un model mini pentru LG G3, un model mini pentru S5 precum si alte telefoane foarte puternice.

sursa: ubergizmo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank