Smartphone pentru părinti – recomandare

Anul 2015 deja a intrat pe val cu o mulţime de gadgeturi şi telefoane inteligente, prezentate la CES 2015, Las Vegas. Asta înseamnă că avem parte de o evoluţie foarte rapidă a telefoanelor, tabletelor, gadgeturilor, iar partea proastă este că nu mai reuşim să ţinem pasul cu ele. În fiecare an sau la fiecare 6 luni apare un smartphone nou, care înlocuieşte flag-shipul anterior. Totul trece foarte repede, iar din câte am observat eu părinţi noştrii au cam rămas în urmă cu tehnologia.

Majoritatea din ei, folosesc încă celebrele telefoane Nokia, Samsung sau Motorola. Puţin dintre ei s-au orientat spre ceva mai avansat, gen Nokia cu sistem de operare Symbian. Şi mai puţini sunt cei care au trecut cu adevărat la un smartphone. Acum este vremea de o schimbare, iar eu vin si te îndemn să le propui o schimbare părinţilor tăi, cu un smartphone nou.

Toată schimbarea nu o să te coste mai mult de 400 Lei, deoarece avem câteva modele de smartphone-uri care se vor potrivi părinţilor tăi, fiindcă sunt foarte uşor de folosit. Din start, eu îţi recomand sistemul de operare Windows, deoarece este mult mai uşor de folosit, interfaţa este mult mai prietenoasă, iar designul interfaţei este cât se poate de simplu. La această parte îţi recomand smartphone-ul Nokia Lumia 530 la preţul de 319 Lei şi Allview Impera M, care costă la eMAG, 349 Lei. Ambele modele rulează pe WP 8, au un acumulator bun şi o cameră numai bună pentru poze simple.

Pentru părinţi care au mai avut de a face cu un smartphone sau care au mai vazut cum funţionează unul, le recomand cele care rulează pe sistemul de operare Android. Bineînteles, aici vorbim de telefoane şi mai ieftine, care încep de la 199 Lei, unde amintim UTOK 351D şi Allview A4 You.

Un pic de bătaie de cap o să aibă cu Android-ul, deoarece este puţin mai complicat decăt WP, dar într-un final fericit, se vor bucura de multitudinea posibilităţilor pe care le pot face. Orice alegere ai să faci dintre aceste modele, o să fie una foarte bună, iar părinţii tăi o să îţi mulţumească. După mine, la mama şi la tata le-aş achiziţiona un Nokia Lumia 530, acum de la eMAG.

Tu ce părere ai? Merită părinţii noştri un smartphone? Eu zic că da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank