Smartphone la abonament – recomandare

Astăzi am trecut prin magazinul Orange Store şi am observat o mulţime de oferte la telefoanele mobile, printre care unele foarte proaste şi unele foarte bune. Dacă şi tu vrei să treci pe la un magazin Orange pentru a-ţi cumpăra un smartphone la abonament, trebuie să citeşti întă acest articol, în care eu am să îţi recomand câtva telefoane la abonament pe care eu le consider foarte avantajoase -mai exact, vei avea un smartphone bun şi un abonament foarte bun, cu un cost mic lunar. Eu m-aş orienta mai bine spre unul care nu depăşeşte cel mult 15 Euro.

or

Prima mea alegere la sistemul de operare Android, este smartphone-ul HTC Desire 820, care vine cu un procesor Octa-Core, 2 GB memorie RAM, versiunea de Android 4.4 KitKat, precum şi o interfaţă foarte elegantă şi stabilă. Singurul minus al acestui model, este rezoluţia 720p care acoperă panelul IPS cu o densitate destul de medie. Dar pentru persoanele care preferă o diagonală, mare, acest impediment nu este o problemă. Din punctul de vedere al construcţiei, acest model combină două modele de plastic de foarte bună calitate, cu colţuri uşor rotunjite şi care ăi oferă un grip foarte bun.  De departe acest HTC 820 ar fi prima alegere, dacă aş intra acum într-un magazin Orange şi mi-aş face un abonament. Desigur, abonamentul pe care îl recomand este Tigru 16. Lângă acesta, mai ai de plătit undeva la 800 Lei pentru acest smartphone.

A doua alegere a mea ar fi smartphone-ul Sony Xperia Z3 Compact. Acesta combină specificaţiile un smartphone high-end, într-un body compact şi mic. Telefonul are o diagonală medie de 4,6 inch şi o grosime de 8,6 mm, din care reiese o construcţie foarte bună, rigidă şi solidă. Pe lângă procesorul Quad-Core Snapdragon 801 şi chipsetul grafic Adreno 330, Z3 Compact are o cameră principală de 20MP, cu ajutorul căruia poţi face poze la o rezoluţie foarte mare. El poate fi achiziţionat la un abonament destul de mare, dar luând în considerare specificaţiile şi calitatea acestuia, Z3 Compact pare să fie o alegere foarte bună pentru cei care îşi doresc un smartphone puternic.

Ultima opţiune pentru care aş opta, este telefonul Nokia Lumia 930. Acesta dispune de un ecran absolut superb. Culorile şi unghiurile de vizualizare fac din acest smartphone să fie cea mai bună alegere pentru cei care îşi doresc o calitate superioară a ecranului. Probabil cel mai bun ecran, după Galaxy Note 4, din oferta Orange. Şi acest smartphone are o cameră foarte bună, de 20MP care este acoperit de lentilele celebre Carl Zeiss. Nokia a pus accentul pe calitate, la acest model de Lumia 930.

Înainte să faci un contract cu reprezentaţii Orange îţi recomand să iei în mână toate cele 3 modele menţionate mai sus şi să te convingi singur care este cel mai potrivit pentru tine. Pentru cei care au un buget mai mic, eu le recomand să încerce smartphone-ul Orange Roya. Dacă ai alte întrebări despre alt smartphone, nu ezita să le postezi mai jos, la commenturi.

Comments

  1. By Moldovan dorina

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank