Seria “Tronul de Clestar” de Sarah J. Maas – 41% reducere la Elefant

Sunteti fani ai seriilor precum trilogia “Grisha”, “Jocurile Foamei” sau “Academia Vampirilor”? Va plac eroinele pasionale si puternice? Atunci va recomand seria “Tronul de clestar” de Sarah J. Maas, o poveste fantastica, indragita de cititorii din toata lumea care, in curand, va avea o adaptare televizata. O New York Times bestseller, aceasta serie o gasiti la editura Rao, pe elefant.ro la 41% reducere.

Seria cuprinde:

Tronul de clestar

Diamantul de la miezul noptii

“Mostenirea focului”

“Queen of Shadows” (tradusa in curand si in Romania)

Despre carti:

“O inima de gheata. O vointa de fier. Faceti cunostinta cu asasina.  Faceti cunostinta cu Celaena Sardothien. Fumoasa. Ucigatoare. Cu un destin maret.

In intunecatele si mizerabilele ocne din Endovier o fata de optsprezece ani isi ispaseste o condamnare pe viata. Ea este o asasina, cea mai buna din breasla ei, dar a facut o greseala fatala. S-a lasat prinsa. Tanarul capitan Westfall ii ofera o iesire: libertatea in schimbul unui urias sacrificiu. Celaena trebuie sa-l reprezinte pe print intr-o competitie pana la moarte – luptand cu cei mai talentati hoti si asasini ai tarii. Indiferent daca ramane in viata sau moare, Celaena va fi libera. Indiferent daca castiga sau pierde, ea isi va descoperi adevaratul destin. Dar va putea sa se inmoaie inima ei de asasin?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank