Schimba-ti manualele: 50% reducere la Corint si Leda

Cu toate că ne apropiem foarte repede de seara în care vom fi costumaţi in cele mai ciudate haine, cei de la Libris încă nu au dat start reducerilor de Halloween. Dar totuşi au lansat o campanie fulger de reduceri la două edituri foarte cunoscute: Corint si Leda. Promoţia care dureaza doar azi sună cam aşa: astăzi, 28 Octombrie poţi cumpăra orice carte de la cele doua edituri, la jumătate de pret.

vezi aici toate cartile

Editura Corint este renumită pentru manualele şcolare de foarte bună calitate si care sunt folosite in peste 60% din şcolile din Romania. Editura Leda este cunoscută pentru carţile lor bazate pe filme si in special pentru genul Sci-Fi. Oricum, în această zi poţi alege din peste 600 de titluri! Grabeşte-te şi cumpara-ţi cartea favorită doar azi la o reducere de 50%!

Toate cărtile care intră la reducere azi, beneficeaza de transport gratuit la tine acasă. Schimba-ţi acum manualele şcolare vechi!

**la sfârşitul acestui weekend, ne aşteptăm la reduceri mari cu ocazia evenimentului Halloween, la Libris, Nemira si Bookcity.

libr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank