Saptamana devoratorilor de preturi la Flanco

devoratori de preturi

O noua saptamana plina de reduceri ne asteapta la Flanco, unde au lansat cea mai noua campanie numita “ Saptamana devoratorilor de preturi “. Acest titlu semana foarte bine cu “noapte devoratorilor de preturi” sau cu “revolutia preturilor” ( mai putin), dar totusi in aceasta perioada vei gasi oferte pe gustul tau.

Am observat in ultima perioada, un val mare de reduceri la diferite magazine online. Cel mai important a avut loc acum cateva saptamani la eMag de “revolutia preturilor”, dupa care a urmat la altex “noapte devoratorilor de preturi”, iar astazi la Flanco avem campania mentionata mai sus. Totusi, de unde atatia bani pentru fiecare magazin care isi reduce preturile in fiecare luna?

Pana acum aveam campanii de reduceri care aveau o durata de  1-3 zile, dar se pare ca cei de la Flanco au ramas cu stocurile pline si au prelungit perioada promotiei. Perioada in care se desfasoara aceasta campanie este: 6 Octombrie – 11 Octombrie.

In tot acest interval de timp, Flanco promite reduceri de pana la 50% la mii de produse. Printre cele mai bune deal-uri gasesti:

  • televizor Samsung UE32H4000 cu o reducere de 20%pret – 999 Lei (300 Lei off)
  • aspirator fara sac Samsung VC 4320 cu reducere de 25%pret – 172 Lei (57 Lei off)
  • smartphone Allview V1 Viper I, Alb cu reducere de 13%pret – 649 Lei (100 Lei off)
  • laptop HP 15-G000SQ G1M99EA cu reducere de  21%pret – 1.099 Lei (300 Lei off)

Aceste 4 produse ar fi cele mai bune deal-uri pe care le poti face in aceasta saptamana la Flanco. Daca iti doresti alte produse, iti recomand sa te uiti peste oferta aici si sa iti comanzi produsul acum. Pana la marele Black-Friday, o sa mai avem doar o singura campanie de reduceri importante – perioada de Hallowenn – mai exact in noapte de 20 Octombrie. Si magazinul eMag va avea reduceri de Hallowenn in acea perioada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank