Samsung SD590C – primul monitor LED curbat

led

Dupa ce am vazut pana acum televizoare si telefoane curbate, astazi a venit randul monitoarelor curbate sa isi faca aparitia pe piata. Cei de la Samsung au lansat primul model de monitor LED curbat din lume. Modelul SD590C are o diagonala de 27″ si va ajunge spre consumatori, incepand cu data de 1 Octombrie. La noi in tara va ajunge cel mai tarziu in 15 Octombrie. Cred ca cei de la eMag il vor aduce primii.

La ce ar fi necesar un monitor curbat?

Pai dupa cum stim, pentru un film bun, utilizam un televizor curbat. Pentru a primi cele mai importante notificari utilizam telefonul Galaxy Edge. Pentru cea mai buna experienta in gaming, cred ca ar trebuie sa utilizam un monitor curbat. Cred ca acest model va fi destinat special pentru gameri, care au nevoie de unghiuri bune, iar tendinta de a pune 2-3 monitoare in forma de arc, va disparea odata cu sosirea acestui SD590 pe piata. Probabil ca o diagonala putin mai mare, va fi mai bine acceptata de gameri. Eu personal as alege un monitor curbat, pentru simplul fapt ca este curbat – adica imi inspira un aer nou, o schimbare fata de modelele vechi, drepte.

Ce specificatii are SD590C?

Nimic iesit din comun pe partea de specificatii. Doar design-ul nou si aspectul fac toti banii. Oricum, acesta are in dotare un panel LED si o rezolutie FullHD 1080p. La capitolul contrast acesta are un raport de peste 3000:1 si o luminozitate de 350 “nits”. Timp de raspuns numai bun pentru orice gamer – 4ms. Pe partea de porturi avem un port HDMI si DVI. Nimic mai mult decat, ce este necesar pentru o conexiune de inalta calitate si o redare adevarata la 1080p.

Cei de la Samsung au ales cu mare atenti curba monitorului, pentru a cuprinde cu privirea toata imaginea, fara a fi necesar sa iti obosesti ochii. Au implementat si un sistem inteligent care iti adapteaza imaginea in functie de cum se modifica secventele ( in special pentru gameri ).led2

Ce pret va avea acest monitor curbat?

Pretul de lansare in intreaga lume este de 429$, adica aproximativ 1.500 Lei. In Romania va ajunge undeva la 1.800 Lei, bani pe care un gamer adevarat ii scoate din buzunar fara nici o problema. Tu ce parere ai despre acest monitor LED crubat de la Samsung? Crezi ca vor reusi sa ne convinga sa cumparam acest tip de monitoare?

sursa: ubergizmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank