Samsung lanseaza Galaxy Ace Style

Astazi, Samsung a anuntat cel mai nou smartphone dedicat incepatorilor – Galaxy Ace Style care vine la un pret foarte accesibil si anume undeva la 500-800 RON la noi in tara. Datorita acestul pret accesibil, dar si dotarilor putin cam “sarace”, Ace Style se incadreaza in categoria de telefoane “low-cost”.

ace

 

Cat despre speificatiile acestuita, trebuie sa enumaram urmatoarele: procesor Dual-Core la 1,2GHz, memorie RAM 512MB, versiune Android 4.4 KitKat, ecran cu o diagonala de 4 inchi, interfata personalizata Samsung – TouchWiz, memorie interna pentru stocare 4GB, din care o sa ai disponibil pentru poze si altele, doar ~2GB + suport pentru microSD de pana la 64GB; rezolutie ecran 480 x 800 px, din care rezulta o densitate a pixelilor destul de acceptabila si se incadreaza perfect in gama lui de pret; acumulator cu o capacitate de 1.600 mAh – suficient pentru a rezista o zi intreaga.

Dupa cum am observat, telefonul vine doar cu 512MB RAM si exista posibilitatea sa te intrebi daca o sa ruleze greu? – eu iti spun ca nu este cazul, deoarece el ruleaza pe KitKat, care este special optimizat sa ruleze decent si pe 512MB RAM.

Alte specificatii:

  • grosime de 10,6 mm
  • Wi-Fi, Bluethoot 4.0, NFC
  • camera spate 5MP
  • camera fata 0,3MP
  • disponibil pe culorile: alb si negru

Galaxy Ace Style va fi disponibil si la noi in tara undeva in luna Mai.

ac

 

sursa: samsungtomorrow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank