Samsung Galaxy S6 Edge Plus disponibil la precomanda – QuickMobile

Cel mai nou smartphone proaspat lansat de Samsung, Galaxy S6 Edge Plus este disponibil începând de azi la magazinul online QuickMobile. Este probabil cel mai rapid magazin din România care a afișat prețurile pentru acest model de top. S6 Edge Plus, nu este doar o versiune mai mare a lui S6 Edge, ci una imbunătățită din mai multe puncte de vedere! Față de versiunea clasică, acesta aduce ca și cunoscutul Note, un Stilys Pen pentru a naviga cu ușurință pe marele ecran curbat de 5,7 inch. Cu alte cuvinte, gama Note ar trebuii să se ascundă ușor în spatele acestui superb S6 Edge+ .

După cum spuneam mai sus, QuickMobile a afișat următoarele prețuri pentru versiunile alb, negru, 32GB respectiv 64GB:

***NOU – Samsung Galaxy Note 5 la precomanda – 3.899 Lei – comanda acum

Prețurile, sunt puțin piperate, ceea ce înseamnă că doar cei care au în dotare un Galaxy S6 sau un iPhone 6 îți vor putea permite acest smartphone. Dar, cum ne-am obișnuit până acum, în românia stocurile la cele mai noi și cele mai scumpe telefoane mobile, se epuizează foarte rapid – fapt ce ma duce cu gândul că, Românii nu fac excepții și nici compromisuri atunci când vine vorba de ceva nou în domeniul telefoanelor.

Față de versiunea S6 Edge, acesta are în plus o memorie RAM mărită la 4GB și desigur un acumulator mai mare, care să poată susțină lejer ecranul de 5,7 inch. Samsung a ales un acumulator de 3.000 mAh, care promite să fie încarcat 100% în mai puțin de 2 ore. Funcția QuickCharge, este deja nelipsită de pe telefoanele high-end din 2015.  Practic, telefonul este dedicat cu strictețe clasei bussines, care preferă un smartphone elegant și în același timp, foarte puternic.

Cât despre livrarile către eventualii cumpărători, QuickMobile spre ca începând cu luna Septembrie, acestea să ajungă în mâna lor. Precomanda acum S6 Edge Plus, deoarece stocurile vor deveni insuficiente, precum s-a întâmplat cu modelele celebre lansate anul acesta!s6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank