Samsung Galaxy Alpha – poze si specificatii complete

Se pare ca si cei de la Smasung au intentia de a produce telefoane de inalta calitate – asa ca au lansat noul smartphone sub numele de Galaxy Alpha, care aduce prima carcasa din metal.  Un lucru foarte bune, deoarece HTC, Apple si altii, deja au produse de inalta calitate si in sfarsit vom scapa de plasticul ieftin de pe celebra gama Galaxy.

Pret la eMag – 2.899 Lei

Astazi a fost prezentat pe site-ul oficial Samsung, Galaxy Alpha in toata spelndoarea lui. Acesta vine echipat cu un procesor Quad-Core la 2,5Ghz, memorie RAM 2GB, 32 GB memorie interna, ecran de 4,7″, HD, Super AMOLED, camera spate 12MP, camera secundara 2,1MP, acumulator de 1.800 mAh si cea mai noua versiune de Android 4.4 KitKat cu interfata TouchWiz.

alpha

Aspectul sau seamana putin cu telfoanele de la Apple dar si cu cele de la Huawei. In gorsime acesta masoara doar 6,7 mm si are o latime totala de 66,5 mm. Acesta imprumuta si cateva functii speciale pe care le gasim pe Galaxy S5 si pe Galaxy S5 mini  – senzori proximitate, umina, gravitatie, gesturi,amprenta si scanarea bataiilor inimii.

Acesta va ajunge pe rafturile magazinelor, probabil spre sfarsitul acestui an. El va mai beneficia si de culorile bine cunoscute inc are este disponibil S5 – albastru, alb si auriu.  Mai multe poze cu Galaxy Alpha:

 

sursa: androidguys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank