Samsung Galaxy A9 2016 ajunge in stoc la QuickMobile; pret de high-end

Samsung a lansat recent cel mai mare smartphone din clasa A, Galaxy A9 2016. Modelul este destinat în mare parte doar pentru publicul din China, dar cei de la QuickMobile îl aduc în premieră pe stoc și poate fi achiziționat la prețul de 2.499 Lei. Stocul pentru acest model mare și elegant este limitat, din cauza producției dedicate doar pentru China; așadar, dacă A9 2016 este pe lista ta de cumpărături nu ezita să pui comanda acum!galaxy a9 2016 pret

După cum se poate oberva în imaginea de mai sus, telefonul este disponibil în varianta Dual-SIM, 32GB 4G. Dacă nu ai suficienți bani pentru acest model, poți opta pentru sistemul de rate pus la dispoziție de QuickMobile; doar 208 Lei pe lună este mai mult decât acceptabil pentru un asemenea smartphone. La capitolul specificații Galaxy A9 2016 vine echipat cu un procesor Quad-Core la 1,8GHz, pe noul chipset Snapdragon 652, alături de 3GB RAM și Adreno 510. O combinație hardware puternică, care nu oferă nici un compromis. La capitolul ecran, avem o diagonala de 6.0 inch, panel SuperAMOLED și o rezoluție FullHD 1080p; din păcate noul standard al rezoluției pentru 2016, este qHD.

Mai amintim o cameră principală de 13MP cu stabilizator optic de imagine și o deschidere f/1,9. La partea frontală avem o cameră excelentă de 8MP, capabilă de a înregistra video în format FullHD și de a captura poye selfie de o calitate foarte bună.

La capitolul @features@ amintim scannerul de amprentă, sticla de protecție Gorilla Glass 4, Android 5.1 Lollipop cu update la Marshmallow și un acumulator de 4.000 mAh pentru o autonomie sporită. Din punctul meu de vedere, cel mai important aspect pe care trebuie să îl iei în considerare la acest model este designul său excelent; ecran edge-to-edge, grosime mică și un body metalic acoperit de sticlă. Telefonul îl poți cumpăra accesând orice link de afiliere din acest articol; te va duce direct la produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank