Samsung Galaxy A8 afişat în oferta QuickMobile

Noul smartphone lansat de Samsung luna trecută îţi face apariţia în premieră pe România la QuickMobile. Galaxy A8 face parte din noua serie premium A, care aduce un body metalic şi componente hardware de la cel mai înalt nivel. Acest model a fost lansat sub ideea de a fi cel mai subţire smartphone din această serie, măsurând doar 5,9 mm în grosime. Cu acest model, Samsung ar putea întra la clasa high-eng, deoarece design-ul său cât şi specificaţiile sale se potrivesc foarte bine.

a8

Galaxy A8 vine cu un ecran mare de 5,7 inch, sticlă de protecţie Gorilla Glass 4 şi un panel Super Amoled, cu rezoluţia FullHD. La interiorul acestuia descoperim noua generaţie de chipseturi marca Qualcomm, mai exact un Snapdragon 615 şi un procesor grafic Adreno 405. Lângă acestea avem o memorie RAM de 2GB, un spaţiu de stocare intern de 16-32GB, cu posibilitatea de a adăuga un card microSD de 128GB.

Interesant la acest model, este faptul că vine echipat cu un senzor de amprentă, pe care îl gasim pentru prima dată la această clasă. Un semn bun din partea Samsung, fiindcă îţi doresc dispozitive mai sigure şi mai bune. Pe partea software, A8 are ultima versiune de Android, 5.0 Lollipop cu amprenta TouchWiz. La partea de cameră, avem un obiectiv principal de 16MP şi unul secundar de 5MP, suficient de bun pentru selfie-uri de calitate.

Din păcate, QuickMobile nu afişează preţul pentru acest model nou, dar cu siguranţă acesta va ajunge sau chiar va trece de 2.000 Lei. Un preţ foarte bun pentru un asemnea smartphone frumos. În curand, modelul va ajunge direct în stoc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank