Samsung Galaxy A7 este prezentat oficial

Noul model de smartphone care are o construcţie total diferită faţă de toate modelele lansate până acum, a fost prezentat oficial astăzi pe site-ul oficial Samsung. Este vorba de mult aşteptatul smartphone Galaxy A7, care are un body din aluminiu, fapt ce ne introduce intr-o nouă gamă de telefoane cu adevărat premium, de la Samsung. Până acum avem telefoane foarte bune pe partea de specificaţii, dar la partea de construcţie avem doar materiale plastice, foarte ieftine, dar în acelaşi timp rezistente.

a7

Anul acesta, Samsung a decis că trebuie făcută o schimbare şi au ales foarte bine, deoarece multe din firmele care produc telefoane mobile în China, au optat deja pe un schelet din aluminiu. Cerinţele pentru acest an sunt îndreptate în ordinea: calitate, performanţă şi preţ.

Galaxy A7 a fost prezentat de ceva vreme pentru publicul larg, dar fără prea multe detalii. Astăzi, însă avem tot ce trebuie să ştim despre acest frumos smartphone din seria Galaxy A. Modelul de A7 o să fie disponibil pe două pieţe, unde o să avem două modele de procesoare diferite. Pentru piaţa Coreeană, avem un procesor Octa-Core Exynos 5430, iar pentru Europa, avem un chipset Snapdragon 615, care este cel mai nou model mid-range de la ei. Pentru ambele pieţe, vom avea 2 GB memorie RAM, 16GB memorie internă care poate fi extinsă cu un microSD de pînă la 64GB şi presupun că vom avea un procesor grafic de la Adreno, care au scos deja căteva modele noi.

a7.2

Pe lângă aceste specificaţii destul de bune, care cred eu că se încadrează în categorie high-end, Galaxy A7 mai are o cameră frontală de 5MP şi una principala de 13MP. La partea de ecran, avem o diagonală mare de 5,5 inch, cu o rezoluţie HD 720p şi un panel SuperAMOLED. Densitatea pixelilor, nu este chiar atât de bună pentru cum ar trebuie să fie un smartphone lansat în anul 2015.

Mai amintim de un acumulator mediu de 2.500 mAh, versiunea de Android 4.4 KitKat şi o grosime de doar 6,3 mm. Cat despre pretul lui, eu ma astept sa treaca de 2.500 Lei.  Per total, Galaxy A7, este un smartphone foarte elegant, care poate concura oricând pe partea de design, cu iPhone 6.

sursa: geekGadgets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank