Samsung Galaxy A7, E7 si E5 disponibile si in Romania

Noua serie de smartphone-uri marca Samsung au ajuns acum recent şi în România. Este vorba de noile modele din seria A şi E, care se deosebesc faţă de restul, prin calitatea materialelor folosite, precum şi prin designul lor elegant. Cu aceste modele, Samsung încearcă să aducă un nou aer de calitate, pe care dealungul timpului trecut nu l-a avut. Modelul Galaxy A7 este cel mai bun smartphone din seria A(în acelaşi timp, seria este de clasa high-end) şi care este deja disponibil pe stocul magazinului QuickMobile, la preţul de 2.469 Lei.

Modelele de Galaxy E7 şi Galaxy E5 fac parte din clasa mijlocie, deoarece au specificaţii medii, dar în acelaşi timp îşi păstrează calitatea şi eleganţa. E7 vine la un preţ 1.729 Lei, iar E5 la preţul de 1.399 Lei şi pot fi cumpărate tot de la QuickMobile. Desigur mai avem şi celebrele Galaxy A5 şi Galaxy A3, care sunt disponibile la eMAG.

a77

Din punctul de vedere al preţului, modelele disponibile la noi, au un preţ destul de mare care mă duce cu gândul la următoarea chestie: Samsung încearcă să copieze modelul de la Apple, adică să produă smartphone-uri de foarte bună calitate, elegante şi la un preţ foarte mare.  De exemplu, din privinţa specificaţiilor, Galaxy A3 are preţul de 1.499Lei, care este mult prea mare pentru dotările acestuia – de exemplu un smartphone sub 900 Lei are specificaţii la fel de bune ca şi acesta. Dar dat fiind, partea de calitate, eu aş fi de acord cu preţul lor, dacă acesta s-ar reflecta cu adevărat în el.

Până să putem trage o concluzie exactă şi precisă, nu ne rămâne decât să le cumpăram noile modele şi să ne convingem singur dacă şi-au meritat sau nu banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank