Samsung Galaxy A7, A5 2016 disponibile acum la QuickMobile

După cum era de aşteptat, noile versiuni de smartphone lansate de Samsung din clasa “A” sunt disponibile începând de azi la magazinul online QuickMobile. Modelele Galaxy A5 2016 şi Galaxy A7 2016 pot fi achiziţionate direct din stoc, la următoarele preţuri: 1.754Lei pentru versiunea A5 2016, 4G LTE 16GB şi 2.199 Lei pentru A7 2016, 16GB pe culorile alb, roz şi auriu. Din păcate modelul A5 este disponibil doar pe o singură culoare. Versiunile cu 32GB vor apărea şi ele foarte curând tot la QuickMobile, dar până atunci, slotul microSD de pe acestea te va mulţumi în orice situaţie.

a5

Aceste două modele vin cu un design nou, o construcţie metalică care la rândul ei este acoperită de o sticlă elegantă. Samsung a redus părţile laterale care limitează ecranul pentru a da o impresie de smartphone high-end, fapt ce a şi reuşit. Acest fapt se poate observa foarte uşor în preţul acestora, care este destul de mare pentru o clasă mid-range (sau poate Samsung a trecut cu aceste două noi “facelift-uri” la clasa high-end).

La interiorul acestora găsim însă specificaţii demne de un device de top, precum: scanner de amprenta încorporat în butonul home, 3GB RAM, sticlă de protecţieB, panel SuperAMOLED de 5,5 inch, cameră principală de 13MP cu stabilizator optic de imagine şi pe final un acumulator mai decent decât în cazul versiunilor 2015. Cu alte cuvinte, ambele modele se pretează la cel mai bun nivel pentru anul 2016.

Ambele modele sunt momentan limitate ca numar pe stoc, deci este foarte posibil ca acesta să se epuizeze foarte rapid! Verifică stocul aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank