Samsung Galaxy A3 – primele informatii si specificatii

Un nou model de smartphone este in procesul de a fi lansat anul acesta de Samsung. Nu chiar un singur mode, ci vorbim de doua sau chiar mai multe modele, fiindca Samsung intentioneaza sa mai schimbe putin numele la telefoanele lor – adica gama Note si Galaxy sa treaca la un alt nivel. Pana in momentul de fata, avem lansat pe piata noul model Galaxy Alpha.

Viitorul mode de Galaxy A3 va fi lansat cel tarziu in luna Decembrie si va fi un smartphone de tip mid-range, dar cu accentele unui smartphone de top. Aici vorbim de o constructie mai buna si mai eleganta, decat cele cu care Samsung ne-a obisnuit pana acum – doar plastic si iar plastic.

Astazi au aparut pe internet primele informatii despre acest model A3. Sursa de la care provine aceasta informatie are un grad ridicat de credibilitate. Asa ca, in interiorul lui Galaxy A3 avem urmatoarele componente: procesor Quad-Core tractact al 1,2GHz, chipset Snapdragon 401 ( noul model ), accelerator grafic Adreno 306 ( generatia noua ), 1 GB memorie RAM, 16 GB memorie interna + slot microSD care suporta pana la 64GB. Totul ruleaza pe cea mai noua versiune de Android 4.4.4 KitKat + ceva interfata noua de la Samsung.

La exterior avem urmatoarele dimensiuni:130,1 x 65 x 6,9 mm. La partea din fata avem un ecran ce masoara o diagonala de 4,52″, o rezolutie qHD 540 x 960 si un panel OLED. Tot in partea din fata avem o camera de 5MP, iar in spate, o camera principala de 8MP.

Probabil telefonul va fi lansat chiar inainte de Craciun. Bineinteles, el va fi lansat in China, dupa care si in restul lumii.

sam

sursa:zauba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank