Samsung Galaxy A3 disponibil acum la eMAG

Noua serie de modele Galaxy A de la Samsung îşi face apariţia şi în România prin intermediul magazinului online eMAG, cu modelul Galaxy A3. Asta înseamnă că, începând de azi acest model nou poate fi comandat de la eMAG, la preţul de 1.549 Lei, cu transport gratuit. Din punctul meu de vedere, acest preţ este puţin prea mare pentru un asemenea smartphone mid-range. Totuşi, mai am o presupunere despre acest model, care îmi spune că preţul se reflectă mai mult în calitatea materialelor. Seria A de la Samsung, este renumită în special pentru noua construcţie din aluminiu.

galaxy a

La capitolul specifiicaţii, avem un procesor Quad-Core tractat la 1,2 GHz pe chipsetul nou de la Qualcomm – Snapdragon 410; un procesor grafic Adreno 306, care la fel şi el este un model mai nou, lansat probabil la începutul acestui an. Avem şi o memorie RAM de 1,5GB şi 16 GB memorie internă pentru varianta din stocul eMAG. Memoria internă poate fi extinsă cu ajutorul unui microSD, care suportă 64GB.

La partea de ecran, avem o diagonală medie de 4,5 inch, o rezoluţie de 960 x 540 px şi un panel SuperAMOLED. Nimic special la nici o categorie. În partea din faţă observăm o cameră de 5MP bună pentru pozele selfie, precum şi senzorii esenţiali pentru reducerea consumului de energie. În spate avem o cameră principală de 8MP, un LED în stânga şi un difuzor în drapta. Această aşezare îmi aduce aminte de Galaxy S3, ceea ce mi se pare că aduce din nou un design învechit.

seria aGalaxy A3 mai dispune de un acumulator bun de 1.900 mAh şi rulează pe versiunea de Android 4.4.4 KitKat. Despre un posibil update nu se vorbeşte, dar eu cred că pentru un asemenea preţ, Samsung va decide ceea ce este normal să facă pentru acest model – şi anume un update la Android 5.0 Lollipop. Ca şi o mică concluzie, acest model lansat de Samsung este dedicat tuturor celor care îţi doresc un smartphone de calitate, elegant şi ar fi de preferabil pentru genul feminin. Pentru mine, în momentul de faţă contează mai mult specificaţiile, decât designul şi calitatea. Însă înainte preferam tocmai invers – deci aveţi grijă înainte de a cumpăra acest model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank