Rezultate in AnTuTu pentru Allview E2 Living dupa update

Acum cateva zile cei de la Allview au pus la dispozitie pentru toti utilizatorii care folosesc telefonul E2 Living, ultima versiune de Android 4.4 KitKat. Asadar, cei care inca nu si-au facut update la aceasta versiune, o pot face acum dupa instructiunile de aici.

Acest update aduce cateva imbunatatiri importante si nu numai. Multa lume isi alege un nou smartphone in functie de ce versiune de Android ruleaza. Se uita daca este o versiune noua, sau daca va primi macar un singur update la o versiune mai buna. Deci inca un motiv in plus pentru ca sa iti cumperi telefonul E2 Living de la Allview. Calitate si performanta la un pret foarte accesibil, de doar 399 Lei.

Asadar, dupa ce am facut un update la aceasta versiune, am decis sa il testez in doua aplicatii de tip benchmark si am ales: AnTuTu si Quadrant standard. In trecut E2 living a scos un scor in AnTuTu de aproape 10.000 puncte, iar in Quadrant un scor 3.900 puncte.

Acum dupa acest update la KitKat, rezultatele in ambele aplicatii sunt putin diferite. Vezi pozele de mai jos:

In concluzie, pot spune ca acest update aduce cateca modificari importante: o interfata mai rapida, schimbata cu animatii noi si o stabilitate mai buna. Rezultate bune pentru E2 Living in AnTuTu cat si in Quadrant cu ultima versiune de Android 4.4 KtiKat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank