Rezultate Bacalaureat 2016 Edu.ro – cand se afiseaza rezultatele?

REZULTATE BACALAUREAT 2016 – EDU.RO 

Conform calendarului, marti se vor afisa notele inainte de contestatii. Dupa aceea, elevii pot cere recorectarea lucrarii, pana in ora 20:00. Intre 13-15 iulie, vor fi rezolvate contestatiile, iar sambata, 16 iulie, vor fi afisate rezultatele finale.

Rata de participare la ultima proba scrisa din prima sesiune a examenului de Bacalaureat, proba la alegere a profilului si specializarii, desfasurata vineri, a fost de 95,45%, 38 de candidatii fiind eliminati pentru tentativa de frauda, informeaza un comunicat de presa al MENCS remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, dintre cei 127.447 de candidati inscrisi pentru sustinerea testului scris la una dintre cele 10 discipline (Biologie, Chimie, Fizica, Economie, Filosofie, Geografie, Informatica, Logica si argumentare, Sociologie si Psihologie), s-au prezentat 121.644 de candidati.

“5.765 de candidati au absentat, iar 38 au fost eliminati pentru frauda sau tentativa de frauda. Precizam ca alti 10.191 de candidati si-au echivalat notele obtinute in sesiuni anterioare, recunoscute in sesiunea curenta potrivit metodologiei de organizare si desfasurare a Bacalaureatului”, se mai arata in comunicatul citat.

Rezultatele pe bacalaureat.edu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank