Rezolutie 5K pe noul iMac de 27″

4k

Cel mai nou iMac de la Apple are o rezolutie de 2 ori mai mare decat celebrul “Retina Display” . Astazi a fost prezentat noul iMac care are o rezolutie fantastica de  5.120 x 2.880 px. Adica cu 67% mai mare decat rezolutia 4K – in total 14, 7 milioaone de pixeli pe o diagonala de doar 27″. Cu siguranta ochiul uman nu poate distinge acesti pixeli, nici macar daca te uiti cu lupa. Cred ca rezolutia 4K era suficienta pentru o asemenea diagonala.

disponibil in stoc la eMAG – comanda aici

Oricum, nu acest punct este cel mai important pentru iMac, ci alte caracteristici pe care umreaza sa le aflam. Pana acum stim ca acest ecran utilizeaza o noua tehonologie despre care inca nu avem informatii suficiente pentru a da un verdict final.  Acest tip de panel nou utilizat, promite un consum de energie redus cu pana la 30% si impreuna cu carcasa nu depaseste grosimea de 5 mm. Deci cred ca este si cel mai subtire ecran de 27″.

Totul este propulsat de un procesor Quad Core Intel i5 la 3,5 GHz si doua variante de placi video: un Radeon R9 M290x sau R9 M295x. Apple iti mai pune la dispozitie si posibilitatea de upgrade la un procesor Intel i7 tractat la 4.0 GHz.

Pe masura specificatiilor avem urmatoarele preturi pentru: iMac de 21,5″ – 1.099 Euro, iMac de 27″ – 1.799 Euro si versiunea de 27″ cu Retina 5K – 2.499 Euro. Stocurile sunt pregatite, iar de azi doritorii, pot sa le achizitioneze direct de la Apple.

5mm

sursa: techcrunch

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank