Revolutia Preturilor revine la eMAG, 21- 23 Iunie 2016

eMAG pregătește o nouă campanie de reduceri marca Revolutia Preturilor, în perioada 21 – 23 Iunie 2016. Cu alte cuvinte, reduceri vor începe mâine dimineață, atât pe site cât și pe aplicația de mobil. Potrivit celor de la eMAG, reducerile la mii de produse vor ajunge la 50%. Din ceea ce am observat de fiecare dată când începea Revoluția Prețurilor la eMAG, vă pot spune că foarte multe produse au o reducere consistentă, uneori ajungând chiar și la cei 50%, pe care i-a comunicat eMAG.

Recomandarea mea pentru azi, este să te uiți acum peste produsele pe care ai putea să ți le achiziționezi și să decizi singur dacă sunt sau nu la reducere. Eu deja mi-am salvat un cuptor încorporabil cu microunde și un acumulator extern, în aplicația eMAG. Dimineață aștept notificarea din aplicație, care îmi va spune daca a scăzut prețul sau nu, la aceste două produse. Cele mai mari reduceri vor fi probabil la cărți, televizoare, electrocasnice și telefoane mobile. Dacă ești în căutarea unei piscine pentru familie, acum ar fi ocazia perfectă pentru a prinde una la reducere. Nu în ultimul rând, aparatele de aer condiționat sunt la mare căutare, deci încă un motiv în plus să îți achiziționezi unul.

Rămâi pe fază, reducerile începe dimineață ! Poți accesa orice link de afiliere din acest articol !revolutia preturilor emag 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank