Revolutia preturilor la eMag

O noua “Revolutie de Preturi” ne asteapta la cel mai mare magazin online, eMag, care va dura din data de 25 Iunie pana in data de 27 Iunie. In acest timp, avem reduceri insemnate in fiecare zi, la toate produsele. Acum cred ca ar fi cel mai potrivit moment sa iti cumperi o tableta sau un telefon smart, deoarece s-a anuntat intr-o postare oficiala de catre eMag, ca tabletele vor incepe de la 99 Lei si smartphone-uri de la 199 Lei. 

Pe langa tablete si telefoane, cei de la eMag au mai promis ca vor avea si televizoare smart incepand cu 699 Lei cat si combine frigorifice care pornesc de la 799 Lei. Deci o ocazie foarte buna sa iti schimbi aparatura si gadgeturile.

revolutia preturilor

Eu iti recomand sa profiti de aceasta reducere, deoarece pana la Black Friday, nu cred ca va mai fi una atat de consistenta. Probabil ceva reduceri de weekend o sa mai fie, dar ca si aceasta, nu prea. Ultima data cand a avut loc reducerea numita ” Revolutia Preturilor”, cei de la eMag au inregistrat vanzari impresionante, de peste 50.000 Euro. De ce au avut asa vanzari bune? – deoarece au redus cu adevarat preturile si increderea in magazin este la cel mai inalt nivel. Transportul acasa la unele produse va fi gratis, iar comanda poti sa o urmaresti online din contul tau.

Livrarea este foarte rapida, plata se poate face online iar produsul il poti returna in maxim 30 zile daca nu este pe masura asteptarilor tale. Vei primi un produs in schimb sau in cel mai bun caz, banii inapoi.

Nu uita – ai timp la dispozitie sa iti pui comanda pana in data de 27 Iunie – 2014 – comanda acum produsul dorit  de la eMag si beneficiezi de reduceri de pana la 50%.  Lasa un Like pentru a reveni rapid si pentru ca sa prinzi cele mai tari oferte. Eu o sa te tin la curent cu cele mai rentabile oferte in domeniul telefoanelor si tabletelor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank