Revolutia preturilor la eMag – o noua perioada de reduceri

rev

Dupa cum ne-au obisnuit  cu campanii de reduceri fulger pe toata perioada anului, astazi, eMag a lansat o noua campanie de reduceri numita Revolutia Preturilor! Aceasta revolutie a preturilor se desfasoara din data de 23 Septembrie pana in data de 25 Septembrie. Momentan, cei de la eMag au pregatit doar siteul unde ne anunta ca aceasta reducere va incepe in data de 23 Septembrie, la primele ore ale diminetii ( cred ca pe la ora 6 ).

Daca inca nu ti-au comandat produsele preferate, pe care le-ai pus in whislist, acum este cel mai bun moment pentru a onora acele comenzi. Reducerile vor avea un procent de maxim 50%, pentru toate produsele din oferta lor. Cu siguranta, reducerile cele mai mari le vor avea produsele cel mai scumpe.

La telefoane tablete ma astept la reduceri de 15-20% in functie de marca si data de lansare. Produsele mai vechi, vor avea o reducere mai mare – 18 – 29%, iar cele mai scumpe vor avea 20%. Sunt cateva zile in care poti sa decizi ce model de televizor, frigider sau aspirator sa iti comanzi, sau de ce nu, cel mai nou model de iPhone 6, care este deja pe stoc.

Acum cateva luni, a mai avut loc aceasta perioada de reducere intitulata Revolutia Preturilor, unde am observat ca reducerile au fost adevarate si destul de mari. S-au inregistrat vanzari record in acea perioada cand a avut loc aceasta campanie. Cred ca si anul acest, se vor cumpara multe produse, deoarece scoala a inceput si nu mai este mult timp pana la sarbatorile de iarna :)) Sustine acest site si verifica cele mai bune oferte de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank