Revolutia preturilor la eMAG disponibila si pe mobil

Iată că pe acest sfărşit de lună cei de la eMAG s-au gândit să dea startul maine 27 Ianuarie unei perioade de reduceri numită Revoluţia Preţurilor, care va dura până în data de 29. În tot această perioadă vei putea cumpăra produse la o reducere adevărată. Anul trecut din câte îmi amintesc, mi-am cumpărat produse cu reduceri cuprinse între 15-20% în toate cele două sau trei sezoane de Revoluţia Preţurilor. Şi pentru mîine mi-am pregătit o sumă mică şi am să mă orientez spre un casetofon de maşină şi un aspirator. Dacă vor fi la reducere, le voi cumpăra, deoarece am încredere că preţul a fost redus.

Toate reducerile vor începe mâine dimineaţă, undeva după ore 6-7. Principala atracţie pentru acest val de reduceri este următoarea: cei care au descărcată aplicaţia eMAG pentru mobil, disponibilă pe iOS şi pe Android, vor beneficia de reduceri cu 1 oră mai devreme decăt cei de pe desktop. Aşta înseamnă că acum trebuie să îţi descarci aplicaţia de la linkurile menţionate anterior şi să îţi faci un cont pe site-ul eMAG.ro

După ce ai făcut toate acestea, mai trebuie să te trezeşti puţin mai de dimineaţă pentru a prinde primul cele mai bune reduceri. Trimite şi prietenilor tai acest articol, printr-un simplu share, pentru ca şi ei să îşi poată instala aplicaţia eMAG.

revo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank