Review Xiaomi Redmi Note 4 versiunea cu Helio X20

Acum două săptămâni mi-am cumpărat un nou smartphone de la Xiaomi. În trecut, aveam un model de la Meizu, de care m-am săturat, vorbind la modul sincer. Am decis să îl schimb cu un smartphone de la Xiaomi, fiindcă doream o schimbare. Am ales Xiaomi Redmi Note 4 în versiunea cu procesor MediateK Helio X20, 3GB RAM, pe culoare neagră. Am să îți spun și de unde l-am cumpărat, mai jos și câți bani am dat pe el.

De ce am cumpărat un smartphone Xiaomi ?

Pentru că în trecut am mai avut telefoane xiaomi și pentru că am încredere în ele. După ce am studiat bine piața, care este plină de modele Xiaomi, am ales acest smartphone, care cred că mi se potrivește perfect.  Multă lume spune că telefoanele chinezești sunt proaste și că nu își merită banii! este o afirmație și bună și rea. Există două categorii de telefoane chinezești, care într-adevăr sunt bune și rele. Xiaomi, face parte din categoria de telefoane foarte bune; mai pot adăuga Meizu, ZUK, UMI și parcă mai erau ceva, dar nu îmi vin în minte. Xiaomi produce telefoane de calitate foarte bună. Mai mult, ceea ce m-a atras pe mine acum câtiva ani la telefoanele xiaomi, a fost raportul preț/performanță. Nu găseai nici un smartphone echipat cu hardware de top, la un preț atât de mic. Aceeași chestie este valabilă și pentru acest Xiaomi Redmi Note 4 Deca-Core.

De ce am ales acest Redmi Note 4 ?

Am să fiu cât mai scurt și mai concis, la acest capitol. Am ales acest model, din următoarele motive: arată bine, este echipat cu procesor de top, marca Mediatek, are ecran FullHD, IPS, memorie RAM 3GB, acumulator de 4.000 mAh și o cameră excelentă. În plus, are un body metalic, senzor de amprentă ultra-rapid, iar când spun ultra, după calculele mele, telefonul se deblochează în mai puțin de 1.3 secunde. Peste toate, l-am ales fiindcă are un preț foarte bun pentru ceea ce oferă el.

Cel mai mic preț la Xiaomi Redmi Note 4 32GB, 3GB RAM

Am cumpărat telefonul direct din magazinul QuickMobile, care îl aveau pe stoc. Din căutarile mele pe internet, QM avea cel mai mic preț posibil pentru această versiune. La restul magazinelor, telefonul costă cu 100+150 Lei mai mult. Poți verifica prețul aici. Singura dezamăgire pe care am avut-o după ce l-am cumpărat, a fost că, nu am primit un adaptor pentru priza Europeană. Probabil vănzătorul de la QM a uitat de el, iar eu la fel. Ca și recomandare, eu te sfătuiesc să îl comanzi ori de la QuickMobile, ori de la eMAG. Ambele îți schimbă telefonul rapid, dacă nu îți place sau nu ești mulțumit de el.

Prețuri Xiaomi Redmi Note 4

Review Xiaomi Redmi Note 4

Încă de la prima utilizare, am simțit în mână calitatea Xiaomi. telefonul are spatele ușor curbat, metalic, cu senzor de amprentă bine poziționat. Ecranul este și el ușor curbat pe margini, având astfel un aspect premium. Calitatea lui în sine este foarte bună, iar eu sunt foarte mulțumit de alegerea lui.  Pare un smartphone solid, nu pare gros și poate fi folosit uțor cu o singură mână.

Pe partea de software, MIUI rulează perfect. Este rapid, clean și fără întreruperi. Xiaomi lansează regulat update-uri, fiecare venind cu îmbunătățiri considerabile. Telefonul are și limba Română și funcționează perfect în rețeaua 4G, Orange; este liber de rețea, de la orice magazin l-ai comanda.

Bateria ține aproximativ o singură zi, fiindcă eu îl solicit destul de mult. La condus, GPS este precis, și am observat o mică încălzire în timp (după 2 ore). Ceea ce nu îmi place la acest model și am acceptat de la început, este că nu are funcția Fast Charging; Totuși, bateria ajunge la 100%, în aproape 2 ore. Cred că acesta este singurul aspect negativ al lui Redmi Note 4.

Pe partea de semnal, telefonul stă foarte bine și se aude bine în timpul convorbirilor. Redmi Note 4 are un singur difuzor, despre care pot spune că este prea tare, în unele situații. Nu vei avea niciodată probelma că, telefonul este în buzunar și nu îl auzi!

Camera principală face poze excelente, interfața este rapidă și simplă. La fel și cea forntală, este suficientă și foarte bună pentru selfie-uri rapide, de calitate.

Ecranul este mare, unghiuri bune de vizualizare și culori bune. Se putea ceva mai bine la partea de culori, care am observat că se deschid ușor în lumina directă a soarelui. La partea de luminozitatea, mai are o mică bubă pe care am sezizat-o eu și anume, senzorul de lumină își face treaba uneori, prea ”tare” sau prea ”slab”.

Concluzia mea despre acest model, este că Redmi Note 4 poate un smarthpone ce merită cumpărat; nu regret nici un banuț dat pe el și îl recomand cu încredere dacă vrei să ai un smartphone puternic, rapid și frumos. Pentru prețul lui, nu prea ai ce să îi reproșezi; pur și simplu bate competiția din toate punctele de vedere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank